Coronasyge bor på hotel på det offentliges regning – fester og går i byen til fare for andre

Coronasyge skal isoleres for ikke at smitte andre. Men nogle har ikke mulighed for at isolere sig.

 

Derfor bliver de indlogeret på hotel på kommunens regning.

 

Flere kommuner den for København bruger samme hotel. Det er Greve, Ballerup, Gladsaxe, Furesø, Gentofte, Egedal, Herlev og Lyngby-Taarbæk der alle bruger Zleep Hotel i Høje Taastrup.

 

Men nu er Pernille Beckmann, borgmesteren i Greve Kommune rasende, fordi ordningen bliver misbrugt af nogle af de coronasyge. Det skriver hun i et brev til borgmestrene i de øvrige kommuner. Brevet lyder som følger:

 

Brev til borgmestrene

Jeg håber, at I er kommet godt ind i det nye år, og at I er raske trods vores
høje smittetryk.

 

Jeg skriver til jer, fordi vi alle sammen kommer fra kommuner, der bruger
Zleep Hotel i Høje Taastrup til at isolere corona-smittede borgere, der ikke
selv har mulighed for at isolere sig.

 

Og jeg får meldinger om, at nogle af de isolerede borgeres adfærd har været groft hensynsløs og uansvarlig.

 

Jeg har hørt om isolerede borgere, der holder fest på værelserne. Andre opfører sig, som om de er på ferieophold, og spiser deres mad i hotellets restaurant, eller går på shopping i City 2. Nogle kører ræs på parkeringspladsen, og listen over uansvarlig adfærd er vist endnu længere.

 

Deres egoistiske og hensynsløse adfærd betyder, at vi nu er nødt til at betale for, at der også kommer vagter på hotellet.

 

Jeg har ikke ord for, hvor vred jeg er over den opførsel. Det er respektløst over for det samfund, som betaler for deres ophold, og så udgør de samtidig en regulær smitterisiko i forhold til andre mennesker på hotellet og i området, for de er jo smittede, selvom de måske ikke har symptomer.

 

Jeg er fuldt ud klar over, at de fleste isolerede borgere opfører sig ordentligt, og måske også er meget syge, og har brug for vores hjælp. Men ballademagernes adfærd er så grov, at vi bliver nødt til at få den stoppet. Og jeg må sige, at jeg er provokeret over, at vores skattekroner nu skal bruges til
at betale for vagter – udover de penge samfundet allerede bruger på deres
værelse og forplejning.

 

For at få det stoppet vil jeg foreslå, at vi retter en samlet henvendelse til regeringen, hvor vi præsenterer problemet, og foreslår en løsning. Mit bud på en løsning er, at de hensynsløse borgere får en regning på opholdet og udgiften til vagter. De nærmere detaljer kan vi bede administrationerne om at få
på plads.

 

Med venlig hilsen
Pernille Beckmann
Borgmester Greve Kommune

file:///C:/Users/Karen/Downloads/Corona_isolerede_borgere.pdf

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…