Afghansk muslim stak kvindelig gartner ned – han var en kvindehadende islamist, men politiet forsøgte at bilde offentligheden noget helt andet ind

Det var her den kvindelige gartner blev overfaldet af den afghanske muslim

Ekstrem voldskultur og aggressiv kvindeforagt spiller en stor rolle i Afghanistan. Det præget i høj grad også afghanske migranter i Europa.

 

Som Den Korte Avis har omtalt, giver det sig blandt andet udslag i, at afghanske migranter topper listen over gruppevoldtægter i Tyskland.

 

Men den slags taler man meget nødigt om i politisk korrekte kredse. Man er heller ikke meget for at fortælle, hvordan den afghanske voldskultur parrer sig med islamisme og skaber en farlig cocktail for de europæiske samfund, der har et større antal afghanske migranter – med Tyskland i spidsen.

 

En uhyggelig episode i Berlin i lørdags understregede det alvorlige problem. Den udstillede samtidig, hvordan den politiske korrekthed resulterer i skræmmende forsøg på at bortforklare virkeligheden.

 

Stak kvinde i halsen

Mandag skrev Den Korte Avis om sagen:

 

En 58-årig kvindelig anlægsgartner var lørdag eftermiddag i gang med sit arbejde i et grønt område af Berlin.

 

En 29-årig afghansk migrant, der har levet i Tyskland siden 2016, fik øje på kvinden. Ifølge BILD kunne han åbenbart ikke tåle at se en kvinde arbejde.

 

Pludselig trak manden en kniv og stak den kvindelige gartner i halsen flere gange. Hun blev alvorligt såret. En mand, der kom hende til undsætning, blev ligeledes alvorligt såret. Afghaneren blev anholdt.

 

Politiet påstod, at han var psykisk syg

Politiet i Berlin var hurtigt ude med en melding om, at der var indikationer på, at den knivstikkende afghaner var psykisk syg. Dette blev gengivet i nogle medier, og det blev også omtalt i Den Korte Avis.

 

Nu er det kommet frem, at statsadvokaturen ikke kender til nogen tegn på, at manden var psykisk syg. En sagkyndig har undersøgt ham, og intet tyder på, at han skulle være blevet henvist til psykiatrisk behandling.

 

Der synes hos politiet at have været en påfaldende iver efter at få manden gjort til et psykiatrisk tilfælde – og en tilsvarende mangel på lyst til at se hans morderiske overfald som et udtryk for, at han er rabiat islamist. Voldelig, kvindehadende islamist.

 

Nå, nej, han var vist islamist

Men den søforklaring holdt altså ikke. Nu hedder det sig, at man intensivt har efterforsket muligheden for et islamistisk motiv. Og man taler om, at knivstikkeren tidligere har været involveret i flere episoder, der har forbindelse til islamisme.

 

Man får det indtryk, at myndighederne instinktivt forsøgte at placere manden under etiketten ’psykisk syg’. Det er en almindelig metode til at vise politisk korrekthed. I dette tilfælde talte politiet ligefrem om tegn på psykisk sygdom, som om dette var en fastslået kendsgerning.

 

Den samme iver efter at tale om psykisk sygdom i stedet for om islam gør sig gældende i mange medier – i dette tilfælde var medierne mere end villige til at citere politiets påstand, selv om den savnede belæg.

 

Denne metode er gennem årene blevet forsøgt i en række terrorsager. Og her blev den altså endnu engang forsøgt.

 

Nej til afghansk migration

En afghaner gennemførte et uhyggeligt overfald på en kvindelig gartner – tilsyneladende fordi hun var kvinde og tillod sig at have et arbejde.

 

Dette ligger i forlængelse af den ekstreme voldskultur og kvindeforagt, som er udbredt i Afghanistan.

 

Danmark skal ikke importere denne voldskultur og kvindeforagt. Vi kan støtte og hjælpe den afghanske befolkning på forskellig vis. Men Østrigs forbundskansler Sebastian Kurz har ret: Vi skal ikke have nogen afghansk migration.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…