24-årig afghaner underviste ‘flygtningebørn’ i svensk kultur og respekt for kvinder – nu er han dømt for voldtægt

En 24-årig afghansk mand kom i 2011 til Sverige som et “uledsaget flygtningebarn”.

 

Han blev endnu et eksempel på Vestens naivitet i forhold til ikke-vestlig indvandring. Han blev betragtet som velintegreret. Nu er han dømt for voldtægt.

 

Afghaneren fik først arbejde på et hjem for udsatte børn, og derefter i hjemmehjælpen.

 

Han påtog sig også at undervise andre afghanere i svensk kultur. Hvilke regler, der gælder, og “hvordan man opfører sig” over for behandler kvinder i Sverige.

 

Mange får et chok, når de kommer til Sverige og opdager, at kvinder har rettigheder fortalte han.

 

Der blev skrevet artikler om ham, og han blev betragtet som noget af et forbillede for andre afghanere.

 

Men den forståelse holdt kun til den dag, han fik lyst til sex med en kollega. Så var der ikke den store forståelse for kvinders ret til at sige nej til en mand, der vil have sex.

 

Kvinden, der havde nattevagt, lå på en sofa og sov.

 

Pludselig lå afghaneren ved siden af hende. Han lagde sig ovenpå hende. Nun forsøgte at skubbe ham væk. Men forgæves. Hun blev voldtaget.

 

Hun meldte ham til politiet, og den 8. september blev den 24-årige arresteret.

 

Politiet sikrede DNA-bevis
Først benægtede manden enhver forseelse og hævdede, at der ikke havde fundet seksuel omgang sted. Han kaldte anklagerne mod ham “rene sammensværgelser” – indtil han indså, at politiet kunne have sikret DNA-bevis. (Fria Tider)

 

Så begyndte han at ændre sin historie. I et forsøg på at forklare, hvorfor hans sæd kunne være på stedet, hævdede han, at kvinden havde klædt af sig nøgen, bedt om en massage og foretaget tilgang.

 

– Hun har rørt mig over hele min krop, og du kan undersøge, at hun har rørt mig over hele min krop. Hun har rørt mig i intime dele, sagde han.

 

Han siges at have fundet kvindens opførsel “uacceptabel”, men stadig blevet “suget, betændt og varm” af hendes påståede tilgange – for derefter at være faldet i søvn midt i det hele og vågnede med hans underbukser og arbejdsbukser trukket ned til halvdelen af ​​lårene. Han mente, at kvinden kunne have “gjort noget”, mens han sov.

 

Han sagde også, at han onanerede på kontoret et par nætter før voldtægten.

 

Undgår udvisning
Retten fandt dog, at kvindens historie vandt “betydelig støtte fra en anden efterforskning” og dømte 24-åringen for voldtægt. Dommen var to års fængsel og erstatning til kvinden.

 

Han bliver ikke udvist.

 

Den dømte er statsborger i Afghanistan. Han kom til Sverige som et “uledsaget barn” og blev registreret i 2011 i Timrå. I dag bor han i Järfälla. Han erklærer, at han er gift, men hos det svenske skattebureau er han registreret som ugift.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…