Tilfældig kvinde blev skubbet ned på skinnerne på Valby Station – 34-årig jordaner varetægtsfængslet

Colourbox

En kvinde på 29 år blev mandag aften udsat for et rystende og livfarligt overfald på Valby Station i København.

 

Nu er en 34-årig jordaner anholdt og sigtet for overfaldet. Det skriver eb.dk, der overværede grundlovsforhøret i retten på Frederiksberg.

 

Den intetanende kvinde sad på en bænk og ventede på toget. Ifølge hendes vidneudsagn, der blev læst højt under grundlovsforhøret, trådte han hende over den ene fod, hvorefter han sparkede hende over skinnebenet.

 

Derefter gik han lidt væk, men han vendte så tilbage.

 

Han var ifølge kvindens vidneudsagn meget udadreagerende, og han begyndte at slå hende med flad hånd på halsen. Hun forsøgte at kæmpe imod og skubbe ham væk, og under deres håndgemæng nærmede de sig skinnerne, som hun blev skubbet ned på, skriver eb.dk.

 

Det næste, hun så, var et tog, der heldigvis havde nået at lave en nødstandsning, skriver avisen.

 

Kort forinden havde manden overfaldet en 19-årig kvinde.

 

Manden skal efter anklagemyndighedens udsagn have fulgt efter en 19-årig kvinde, da hun steg af toget på stationen. Her gav han hende et skub i ryggen, da hun var på vej ned ad trappen til perron et og to, skriver eb.dk.

 

Herefter slog han hende ifølge anklageren hårdt med et knytnæveslag mod det ene øje og derefter på øret. Efterfølgende blev kvinden slået flere gange på kroppen med slag, der ikke var lige så hårde, skriver EkstraBladet.

 

Jordaneren blev varetægtsfængslet i tre uger. Han nægter sig skyldig.

 

Manden kom til Danmark fra Jordan for et år siden med henblik på familiesammenføring. Men hans kone smed ham ud, og siden har han levet i Danmark uden indkomst.

 

Nu ‘beriger’ han vores land med blind vold mod danske kvinder.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…