DF-profil frygter, at muslimsk organisation er rykket tættere på magten med valg af ny V-næstformand

Martin Henriksen

Af Martin Henriksen (DF), Folketingskandidat i Sjællands Storkreds. Spidskandidat til kommunalvalget på Stevns

 

Stephanie Lose er ny næstformand i Venstre, og hun er ganske givet et sødt og venligt menneske. Det ændre dog ikke på realiteterne.

 

Det er efter min opfattelse dybt problematisk at den muslimske organisation IChange nu i realiteten kan have direkte adgang til den absolutte top i Venstre.

 

IChange mener, at man skal lade sig inspirere af den såkaldte profet Muhammed – som jo bl.a. blev gift med et seks årigt barn. Nu rykker IChange i realiteten tæt på partitoppen i Venstre, hvilket naturligvis er bekymrende. Det burde det også være for Venstrefolk.

 

En af stifterne af IChange er Mustapha Itani, som sidder i Regionsrådet for Syddanmark for Venstre. Her arbejder han i sagens natur sammen med Stephanie Lose, der er formand for regionsrådet.

 

Mustapha Itani er åbenlyst på god fod med flere højtstående venstrefolk, hvilket man bl.a. kan konstatere ved at læse IChange’s årsrapporter.

 

Mustapha Itani har også tidl. udgivet en video, hvor han iklædt officielt tøj fra det danske sundhedsvæsen underviser i hvordan den såkaldte profet Muhammed mente, at muslimer bør håndtere ramadanen. Den sag skabte også en del debat i offentligheden og flere partier problematisere Mustapha Itani’s sammenblanding af islam og sundhedspolitik. Det burde stå klart for alle, uanset politisk observans, at den muslimske profet ikke har noget at gøre i dansk politik. Se for eksempel jv.dk

 

Jeg mener, at det er utrolig vigtigt, at så mange som muligt sætter sig ind i, hvordan rettro islam virker og vinder frem ved at bruge trusler og undertrykkelse overfor dem, der ikke underkaster sig, men også at islam virker ved at søge politisk indflydelse, når det er muligt. Det er det sidste, jeg frygter, at vi ser med IChange og Venstre. Det er selve islams væsen, der er problemet.

 

Jeg håber en dag, at islams modvilje mod alt hvad der er ikke-islamisk vil blive afdækket ordentligt og sagligt af de etablerede medier i Danmark og i den vestlige verden, således at danskerne kan blive fuldt ud oplyste om virkelighed og fakta. Det er meget naivt, hvis Venstre tror at IChange arbejder for andet end at fremme islam i Danmark, styrke muslimernes islamiske identitet og fastholde muslimerne i de parallelsamfund, som er så skadelige for integrationen.

 

Jeg håber oprigtigt, at Venstre vil overveje om det er hensigtsmæssigt, hvis muslimske organisationer rykker tættere og tættere på magten i Danmark.

 

Jeg opfordre Jacob Ellemann-Jensen til åbent og markant at lægge afstand til IChange, og det gælder især nu hvor Stephanie Lose er blevet ny næstformand.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…