Khairi Saadallah : Den islamiske terrorist, der dræbte tre i Reading Park, fik livstid

En sommerdag sidste år gik Khairi Saadallah ind i en park i den engelske by Reading.

 

Den libyske mand, der kaldte sig ‘flygtning’ råbte Allahu akbar og dræbte tre mennesker og sårede tre andre. Det skrev Den Korte Avis om i går.

 

Nu er der afsagt dom.

 

Khairi Saadallah fik maksimal straf. Livstid.

 

Det er usædvanligt.

 

Almindeligvis, når det drejer sig om muslimske forbrydere, så er det med fløjelshandskerne fremfor grovfilen.

 

Men i dette tilfælde er både offertænkning og korrekthed pist væk, og Saadallah idømmes den hårdest mulige straf.

 

Ikke at Khairi Saadallah’s forbrydelse, ikke er så alvorlig og modbydelig, at strafudmålingen ikke er fuldt fortjent, men hvordan kan det være, at den får fuld skrue i dette tilfælde ?

 

Skal de engelske myndigheder kompensere for et svigt ? Har de røde ører ?

 

Meget tyder på det. I hvert fald, så er der flere gode grunde, hvis de har.

 

For det første blev Khairi Saadallah sluppet ud af fængslet før tid. Han havde opført sig pænt, og vurderedes som ufarlig for samfundet.

 

For det andet havde han i ved en tidligere lejlighed, i et fængsel, været i kontakt med den meget radikale imam Omar Brooks.

 

Det er således sandsynligt, at den religiøse undervisning han har modtaget, i en af myndighedernes egne “faciliteter”, har været med til at radikalisere Khairi Saadallah, hvorved man indirekte er skyld i tre menneskers død, og at tre andre er blevet såret.

 

For det tredje havde Khairi’s bror kontaktet myndighederne dagen før det grusomme islamiske terrorangreb, og givet udtryk for, at han var bekymret.

 

Hvornår lærer myndighederne i England og resten af den vestlige verden, at des mere religiøs og rettroende en muslim er, des større bliver risikoen. Simpelthen fordi ultimativ islamisk jihad mod vantro og deres samfund, er en meget fin ting at gøre.

 

Islamisk Jihad, og i særlig grad den blodige, hvor jihadisten går til angreb, er en god gerning.

 

Khairi Sadallah modtog dommen, selvom myndighederne stædigt fastholdt, at hans gerning udgik fra en ekstrem ideologi, fremfor islam “by the book”.

 

Myndighederne “strudser den”, selvom Khairi Sadallah under angrebet i parken højt råbte Allahu Akbar, og på arabisk sagde, at dette her er det rigtige at gøre, og at “Gud accepterer min jihad”. (Hans Gud, vores Djævel)

 

Og da han bliver arresteret, siger han : “De mænd jeg dræbte, var nogen forkerte nogen. Jeg kommer i paradis for den jihad jeg gjorde mod dem”.

 

Hvornår lærer myndighederne, at undervisning i islam, er livsfarlig for ikke muslimer og deres samfund ?

 

Det bør ikke foregå i vestlige samfund, og slet ikke offentlige statsfinansierede institutioner som et fængsel.

 

Hvornår lærer myndighederne, at islam er konstrueret til at imødegå og modgå alt andet end islam – og i særlig grad kristendommen.

 

En lille del af islam kan muligvis betegnes som en religion, men en meget stor del er et krigsinstrument. Et masseødelæggelsesvåben.

 

Alt tyder på, at de engelske myndigheder ikke vil indse dette. De fastholder, trods Khairi Sadallah’s tydelige tilkendegivelser under og efter angrebet, at hans ugerning har rod i en ekstrem ideologi fremfor islam.

 

Det er foruroligende, at myndighederne kan være så politisk korrekte, at de er afskåret fra en livsvigtig erkendelse. At islam er dødsensfarlig for vesterlændinge og den vestlige verden.

 

Det er derfor “den” er blevet opfundet.

 

https://news.sky.com/story/khairi-saadallah-terrorist-who-murdered-three-in-brutal-reading-attack-gets-whole-life-sentence-12184977

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…