Vanvittig dødskørsel gennem Odense: Folk måtte springe for livet

Foto: Politiet

Fyns Politi efterlyser vidner/ trafikanter til vanvidskørsel i Odense i december

 

I forbindelse med en sag om vanvidskørsel begået omkring kl 13.00 den 23. december 2020 i Odense, efterlyser Fyns Politi vidner/trafikanter. Sagen er desværre blot én af flere sager om vanvidskørsel, som har ramt kredsen på det seneste.

 

Den hasarderede kørsel skete ved 13-tiden ad Østerbro, Grønlandsgade og Kochsgade i Odense, hvor en sort Mitsubishi Colt personbil med tre unge mennesker kørte hensynsløst og med alt for høj fart – mere end 100 procent over de tilladte 50 km/t – så flere trafikanter måtte undvige for ikke at blive ramt.

Føreren af bilen, en 26 årig mand, sidder fængslet til den 20. januar 2021.

I forbindelse med efterforskningen vil efterforskerne gerne i kontakt med vidner, der så nedenstående situationer og særdeles gerne i kontakt med de forurettede personer:

 

Situation 1

Vi vil gerne tale med føreren af en Piaggio Ape ”tuc tuc” der kørte mod øst, og ud fra nr 66 på Østerbro måtte undvige for ikke at blive påkørt.

 

Situation 2

Ydermere vil Fyns Politi gerne i kontakt med to fodgængere, som gik på fortovet på Kochsgade ved Hjørne-Kiosken. Her måtte de springe, for ikke at blive ramt af personbilen, der kørte over fortovet fra p-pladsen ud på Kochsgade.

 

Billede af sort Mitsubishi Colt personbil

Vidner bedes kontakte Fyns Politi på 114

 

 

 

 

 

Denne tekst (inklusiv evt. billeder) er også tilgængelig på https://politi.dk/fyns-politi/efterlyste-og-savnede-personer/fyns-politi-efterlyser-vider/2021/01/06

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…