Overvågningsvideo afslører uhyggelig bandevold mod 15-årig dreng

Overvågningskamera

En overvågningsvideo, som er optaget midt i Paris (15. arrondissement), har chokeret Frankrig. Videoen blev optaget i midten af januar i et af storbyens kendte shopping-distrikter, Beaugrenelle i 15. arrondissement. Den blev offentliggjort lørdag.

 

På videoen kan man se en flok på i hvert fald ti unge, der er hæmningsløst voldelige over for en dreng, som er faldet om på jorden. De slår ham med næver og stokke og sparker ham voldsomt – igen og igen over hele kroppen.

 

Det fremgår ikke, om gerningsmændene hævner sig over et eller andet, eller om de bare nyder deres magt og svælger i deres vold.

 

Offeret er den kun 15-årige gymnasieelev Yuriy, hvis familie stammer fra Ukraine.

 

Efter den ekstreme og uhyggelige vold mod drengen, forsvinder gerningsmændene fra stedet – muligvis i den tro, at offeret er afgået ved døden.

 

Indvandrerklaner skaber stærkt voldelige parallelsamfund

Voldsmændenes identitet kendes ikke, men deres adfærd minder om de mange andre ekstreme voldsepisoder i Paris, der gennemføres af indvandrerbander med forskellig etnisk baggrund. (Le Figaro).

 

De forskellige bander har hver deres territorier, og med mellemrum invaderer den ene bande den andens territorium for at demonstrere deres magt og hævde deres økonomiske interesser (for eksempel narko) med brutal vold.

 

Ifølge politiet opererer 15 kriminelle bander i den franske hovedstad. Der er tale om et system af klaner med samme etniske baggrund og ofte fælles familiebaggrund.

 

I andre europæiske lande, ikke mindst Tyskland, har indvandrerklaner også fået enorm magt i samfundet. Den Korte Avis har jævnligt berettet om dette.

 

Efter det modbydelige overfald sagde borgmesteren for 15. arrondissement: ”Vi har gennem nogen tid haft bandeproblemer”.

 

Den ikke-vestlige indvandring har i stigende grad skabt kriminelle, stærkt voldelige parallelsamfund.

 

Havde skruetrækker på sig

Det er uvist, om drengen Yuriy er et tilfældigt offer, eller om han er udpeget på grund af sin etniske baggrund som et led i bandevolden. Det står heller ikke klart, om han selv er en aktiv deltager i de kriminelle bandeaktiviteter.

 

Noget tyder i hvert fald på, at han var forberedt på voldelige konfrontationer. Han havde nemlig en skruetrækker på sig. Det vides ikke, om den kun skulle bruges til selvforsvar, eller om han havde aggressive intentioner.

 

Hans mor forsikrer – ikke overraskende – at ”han er meget kultiveret, meget velopdragen, og at det var utænkeligt at dette kunne overgå ham.” (Le Figaro) Men der foreligger ikke andre oplysninger om drengens adfærd.

 

Indenrigsminister: ”Uhørt vildskab”

Det uhyggelige overfald har skabt voldsom opmærksomhed i Frankrig – præsident Macron og hans regering har reageret med afsky.

 

Indenrigsminister Gérald Darmanin taler om overfaldets ”uhørte vildskab” og lover, at gerningsmændene vil blive ramt med fuld styrke.

 

I det hele taget er Frankrig rystet over den hæmningsløshed, der præger voldsmændene.

 

Lederen af et analysecenter vedrørende den indre sikkerhed, Thibault de Montbrial, taler i Le Figaro om de unges ny ”hæmningsløse ligegyldighed over for konsekvenserne af deres handlinger: Man lader sig ikke standse af, at offeret kan dø – den anden bliver fuldstændig afhumaniseret”.

 

Disse bandetyper er afstumpede og ligeglade. Foreløbig har man ikke fundet frem til nogen af gerningsmændene. Nu venter Frankrig på de næste kapitler i det barbari, som man har lukket ind i sit samfund.

 

Lefigaro

lefigaro

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…