Video: Ung blond kvinde fik knytnæve lige i ansigtet af ukendt mand – nu er der nyt i sagen

En ung mand stå på en gade og kigger. Han kigger på en ung blond kvinden der nærmer sig. Pludselig giver manden hende helt uprovokeret en knytnæve i ansigtet, så hun styrter omkuld.

 

Videoen vist på den svenske netavis samhällsnytt 13. september. Derefter gik den viralt i Sverige og andre lande. Du kan også se videoen på Den Korte Avis.

 

Det blev oplyst at videoen var optaget i Malmø. Det blev bemærket, at der stod ALIBALOTELLI. Men denne instagram konto var efterfølgende lukket.

 

Først gjorde politiet ingenting. Folk var forargede.

Men så lød der nye toner. Politiet mente pludselig, at videoen var ægte, og at overfaldet ikke er konstrueret. De antager, at videoen er optaget på Helsingsborgsgatan i Malmø.

 

På det tidspunkt var den mistænkte gerningsmand imidlertid ukendt for politiet. Han kunne senere identificeres og blev for nylig eftersøgt efter en voldsepisode.

 

– Vi ledte efter ham, sagde Hanna Hagberg, leder fra politiet, til SVT Nyheter Skåne.

 

Manden er 20 år gammel og tidligere dømt for flere forbrydelser. Han har også forbindelser til bande-kriminelle i Malmø.

 

I det seneste “Ønskede” program på TV3 valgte redaktionen at gå ud med både navnet og billedet på den mistænkte gerningsmand.

 

Og nu har gerningsmanden meldt sig selv. Det skriver expressen.se.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…