Video: Medlemmer af kriminelle indvandrerklaner går amok i retssal – journalist: ”Jeg har aldrig set noget lignende”

En opsigtsvækkende retssag har fundet sted i Tyskland. Den drejer sig om de kæmpestore kriminelle indvandrerklaner, der tiltager sig mere og mere magt i det tyske samfund.

 

Sagen begyndte i juni sidste år. Her blev en 18-årig arabisk indvandrer næsten tæsket til døde af andre unge indvandrere. Den Korte Avis har omtalt sagen.

 

Den 18-årige, der kommer fra den såkaldte Rammo-klan, blev brutalt afstraffet, fordi han var blevet kæreste med en pige fra en anden klan.

 

Svar til dommeren: ”Hvorfor i alverden skulle jeg lytte til Dem?”

I december sidste år begyndte retssagen mod voldsmændene. Flere af de anklagede unge klanmedlemmer har undervejs demonstreret deres totale foragt for det tyske retssystem. De kører efter deres eget retssystem, hvor ære, vold og gengældelse spiller en afgørende rolle.

 

På et tidspunkt stillede sagens dommer, Claudia Scharb, et spørgsmål til det 18-årige offer for overfaldet. Hun fik denne reaktion: ”Jeg svarer, når det passer mig. Har De forstået det? Kend Deres plads.”

 

Da dommene sidste torsdag skulle offentliggøres i retten, opfordrede dommeren en af de anklagede, Mohammed S., til at høre godt efter.

 

Svaret til dommeren lød: ”Hvorfor i alverden skulle jeg lytte til Dem?”

 

Mohammed S. fik 3 års fængsel. En anden anklaget, kaldet Ahmed M., fik 3 år og 3 måneder. På grund af deres alder slap de med en særlig lav ungdomsstraf, ligesom andre af de tiltalte.

 

Man sladrer ikke til politiet

Klanmedlemmerne har en fælles forpligtelse til at undgå ethvert samarbejde med politiet. Det er en dødssynd i de kredse at sladre til politiet.

 

Man sørger selv for afstraffelse. Og hvis konflikterne skal bilægges, laver man indbyrdes forlig og aftaler passende erstatninger fra dem, der har krænket en anden klan – for eksempel den voldsomme afstraffelse af den 18-årige fra Rammo-klanen.

 

I denne sag var der også indgået forlig mellem den krænkede Rammo-klan og flere klaner, som var involveret angrebet på den 18-årige.

 

Men tilsyneladende fungerede aftalerne ikke, som de skulle. Der var ondt blod mellem nogle af de involverede.

 

I retssalen føg skældsordene mellem den anklagede Mohammed S. og den anklagede Ahmed M. De beskyldte hinanden for at have sladret til politiet.

 

Allerede den 6. januar kom det til et voldsomt opgør mellem broderen til offeret og den anklagede Ahmed M., fordi sidstnævnte tilsyneladende ikke var gået med i et forlig.

 

Fra tilhørerpladserne råbte broderen: ””Jeg knepper din mor, din søn af en hore!”. Det kom til tumultagtige scener, så dommeren måtte rydde retssalen.

 

Video: Kæmpeslagsmål i retten

Helt galt gik det, da dommene blev afsagt i torsdags. Mohammed S. og Ahmed M. slyngede beskyldningerne ud mod hinanden om at have sladret til politiet. Medlemmer af deres familier råbte fornærmelser mod hinanden fra tilhørerpladserne.

 

Da dommene blev læst op, udløste det voldsomme reaktioner i retssalen. Man ser det på den video, vi bringer her.

 

Her kaster klanmedlemmer – både anklagede og tilhørere – sig ud i et kæmpeslagsmål. Både med hinanden og med politifolk, der fortvivlet forsøger at få genskabt orden i retssalen. (Se link til video nedenfor)

 

Men selv om der er knap 20 betjente med skudsikre veste til stede, går der lang tid før situationen kommer under kontrol.

 

Rystet TV-reporter: ”ufattelige scener”

Dommeren ønskede ikke, at disse billeder blev offentliggjort. Men det ville den store private TV-station, RTL, ikke acceptere. Det er deres optagelser, som ses på videoen.

 

RTL’s udsendte reporter, Nadine Becker, taler om ”utrolige billeder” og ”ufattelige scener”. Hun gør det klart, at RTL lægger vægt på at bringe disse billeder, ”fordi de viser, hvor lidt respekt disse mennesker åbenbart har for det tyske retssystem”.

 

Den rystede reporter beskriver, hvordan en retssal bliver overtaget af brølende voldsmænd.

 

De andre tyske TV-stationer undlod derimod at bringe optagelser af de voldelige udskejelser. De to store offentlige TV-stationer, ARD og ZDF, praktiserer en kvælende politisk korrekthed, der overgår DR og TV2 herhjemme.

 

I modsætning til næsten alle andre tyske medier, siger RTL’s reporter også ligeud om ballademagerne, at ”alle har indvandrerbaggrund: tyrkisk, libanesisk, iransk og i en del tilfælde ukendt statsborgerskab”.

 

Det forventes, at statsadvokaten vil rejse nye sigtelser for balladen i retssalen.

 

Det svage samfund mister kontrollen

De kriminelle indvandrerklaner sætter det tyske retssystem under enormt pres.

 

De har deres eget ’retssystem’, der er styret af vold, trusler, indbyrdes aftaler og barbariske straffe – helt uden om den almindelige lovgivning.

 

Myndighederne mister i stigende grad kontrollen med disse kræfter, der er fjender af retsstaten.

 

Alligevel kan det politisk korrekte Tyskland ikke engang finde ud af at føre en åben debat om, hvordan man får sat en stopper for denne udvikling.

 

Det er udtryk for en fatal svaghed. Denne svaghed udløser kun hån og foragt fra klanmedlemmerne med deres mellemøstlige voldskultur.

 

Link til video her:

https://www.rtl-west.de/beitrag/artikel/tumult-am-landgericht/?fbclid=IwAR1Ff3J3YzvUgchloABSDDIfYTUUAFKGp-5M_jflUVpEcaw4uzhBOTc1BXI

 

https://www.bild.de/regional/ruhrgebiet/ruhrgebiet-aktuell/essen-krawall-nach-urteilen-in-pausenhof-prozess-67365768,la=de.bild.html#remId=1586700261724370348

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…