Video fra indvandrertætte Gøteborg – 20 ‘unge’ truer betjent med voldtægt: “Vi stikker din politistav op i dig og kører den rundt”

TV4 har offentliggjort en uhyggelig video fra Gøteborg. TV4

 

Videoen er fra forstaden Angered, der er berygtet for de mange kriminelle indvandrere og fundamentalistiske muslimer.

 

Videoen begynder med nogle betjente, som har anholdt en vanvidsbilist.

 

Det opdager en gruppe på 20 unge mænd. Kriminelle bandemedlemmer kalder politiet dem.

 

På videoen ser man de 20 kriminelle bandemedlemmer løbe den anholdte bilist til undsætning.

 

Deres etnicitet oplyses ikke, men de ser unægteligt ud til at være unge med mellemøstlig indvandrerbaggrund.

 

De 20 når hurtigt frem til betjenten, der sidder på jorden med bilisten, han vil anholde.

 

De omringer ham og begynder at true, skriver TV4.

 

Og de beordrer ham til ikke at bruge sin politistav. Hvis han gør, så vil de voldtage ham med politistaven:

 

“Hvis du ikke stopper med at bruge den stav, så tager jeg den og kører den rundt oppe i dig”, siger en af mændene til betjenten ifølge TV4.

 

Betjenten gør, som de kræver – han tør næppe andet.

 

“Det er helt uacceptabelt – men vi tvinges indimellem til at bakke, at taktiske grunde”, siger Ari Stenman, sikkerhedschef i politiet.

 

Gøteborg er et billede på den forfærdelige udvikling ikke kun Sverige men også Danmark og det øvrige Vesteuropa kan vente sig.

 

Andelen af indvandrere og efterkommere fra ikke-vestlige ofte muslimske lande vokser stærkt. En meget stor del af dem bliver overhovedet ikke integreret. Tværtimod er det deres kultur fra de ikke-vestlige ofte muslimske lande der breder sig i de vesteuropæiske lande.

 

På det seneste har der været beretninger fra Gøteborg om, hvordan kriminelle bander kæmper indbyrdes. Det betyder, at også almindelige borgere udsættes for kontrol ved de vejspærringer banderne har sat op. Der har også været udgangsforbud, trusler og ildspåsættelser. Det er hårrejsende.

 

I den forbindelse sagde Gøteborgs politichef Erik Nord, at banderne flygtede når politiet kom. Men det er ikke just det indtryk man får på videoen fra TV4.

 

Sådan er det også i Danmark med politi, politikere og andre myndigheder. De erkender godt nok i stigende grad masseindvandrinens problemer. Men de kvier sig ved at se hele den barske sandhed om den ikke-vestlige indvandring i øjnene – fordi de ikke magter den store og voldsomme indsats den erkendelse kræver.

 

Men denne frygtsomhed betyder kun, at antallet af indvandrere fortsat vokser og de problemer, det fører med sig, bliver ikke stoppet.

 

Se også Nyheter idag

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…