Vi skal ikke sælge ud af dansk kultur og danske værdier, bare fordi politisk korrekte fanatikere anser det for ’ukorrekt’ at være hvid

I Danmark og andre europæiske lande var der søndag store demonstrationer mod en politibetjents drab på den sorte George Floyd.

 

Floyd blev behandlet med en brutalitet, der var helt hinsides det politimæssigt nødvendige, og det kostede ham livet. Drabet har over store dele af verden udløst protester mod en handling, der med god grund opfattes som racistisk motiveret.

 

Men der var noget paradoksalt ved demonstrationerne i Danmark og andre lande:

 

På den ene side demonstrerede man for store principper om medmenneskelighed og solidaritet – mod racisme.

 

På den anden side foregik demonstrationerne under former, der betød stor risiko for øget corona-smitte. Folk gik meget tæt gik demonstrationerne, og langt de fleste havde hverken beskyttelsesmasker eller andet.

 

For at sige det lidt skarpt: De demonstrerende havde alle de rigtige meninger. Men man kunne ikke finde ud af at drage omsorg for de mennesker, der har en særlig risiko for at blive ramt, hvis corona-smitten blusser op igen.

 

Ansvaret falder specielt tilbage på de personer, der har stået for at arrangere demonstrationerne.

 

Man vil frelse hele verden med flot klingende paroler, men man kan ikke finde ud af at tage hensyn til de mennesker af kød og blod, som man går rundt iblandt.

 

Det er hykleri – farligt og forkasteligt hykleri. Vi skulle meget nødigt opleve noget lignende igen.

 

Punktum!

Der er også et andet træk ved protesterne mod drabet på George Floyd, som er bekymrende.

 

Noget tyder på, at Floyd blev behandlet umenneskeligt, fordi han var sort. Altså racisme.

 

Men svaret på det er ikke at skabe en omvendt racisme. Hvor sorte mennesker per definition er gode og hvide mennesker per definition er onde.

 

Det har intet med virkeligheden at gøre, og det er dødsensfarligt for et samfund, hvis menneskers værd og menneskers rettigheder skal afhænge af deres hudfarve.

 

I fanatiske politisk korrekte kredse kaster man vrag på vores værdier og vores samfundsform, fordi de angiveligt er skabt af hvide mennesker.

 

Men vi skal ikke til at give køb på vores principper om demokrati, frihed, ligestilling og kritisk tænkning, fordi nogen påstår, at den slags er opfundet af hvide for hvide.

 

Disse principper og værdier har skabt samfund af meget stor værdi. Og de skal ubetinget forsvares uden at lade os distrahere af tåbelig og farlig snak, der blander samfundsværdier og hudfarve sammen.

 

Demokrati er demokrati – punktum. Personlig frihed er personlig frihed – punktum. Ligestilling er ligestilling – punktum. Velstand og velfærd er velstand og velfærd – punktum.

 

Man skal ikke kaste vrag på vores samfund og dets værdier

Alle bør have del i dette – uanset hvilken hudfarve den ene eller den anden aktør måtte have haft.

 

Og alle bør have del i at forsvare vores kultur og værdier.

 

Vi skal ikke have et samfund, hvor Allah står over loven og demokratiet. Vi skal ikke have et samfund, hvor kvinder er underkastet mænd. Vi skal ikke have et samfund, hvor klaner og familier ligger og bekæmper hinanden.

 

Det samfund skal vi afvise helt uafhængigt af, hvad vores hudfarve måtte være.

 

Vi skal være parate til at fordømme hvide politifolk, der udøver racistisk præget vold, på det stærkeste. Men vi skal også være parate til at fordømme sorte, der plyndrer og hærger, på det stærkeste.

 

Og vi skal åbent kunne diskutere for eksempel de problemer, der præger mange sorte børns opvækst, fordi de aldrig har set noget til deres far. Opløsningen i familierne har enorme konsekvenser.

 

Det sidste, vi har brug for, er forskruede politisk korrekte kræfter, der forsøger at kaste vrag på vores samfund og dets værdier, fordi disse værdier er ”hvide” værdier.

 

Hvis vi først giver efter for den slags ævl, så begynder vores frihed, vores demokrati, vores lighed og vores vilje til at betale til fælles velfærd at skride. Det må for alt i verden ikke ske.

 

Deng Xiaoping

Vi skal forsvare vores frie og demokratiske samfundsform, fordi den i allerhøjeste grad er værd at forsvare.

 

Vi skal forsvare vores kultur og vores værdier, fordi det i allerhøjeste grad er værd at forsvare.

 

Det skal vi uanset hudfarven på de mennesker, der hører til vores samfund og tager del i dets kultur og værdier.

 

Man mindes Kinas hedengangne leder, Deng Xiaoping, der er tillagt den berømte sentens: ”Det er ligegyldigt, om katten er hvid eller grå, bare den fanger mus.”

 

Det er ligegyldigt, om folks hudfarve er hvid, gul eller sort, bare de værner om dansk kultur og danske værdier.

 

Vi skal ikke sælge ud af dansk kultur og danske værdier, bare fordi politisk korrekte fanatikere anser det for ’ukorrekt’ at være hvid

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…