USA: 13-årig forsøgte at redde sin bedstemor fra flammerne – døde selv med sin hund i favnen

Den 13-årige Wyatt Tofte døde i sidste uge i en af ​​de skovbrande, der i øjeblikket raser i USA. Det skriver CNN. Den 13-årige forsøgte at redde sin bedstemor fra ilden, men døde selv i flammerne.

 

Det var tidligt tirsdag morgen i sidste uge, at familien Tofte i Marion County sydøst for Portland, Oregon, USA, vågnede op til deres hus omgivet af en vild skovbrand. Branden brød ud den aften, så familien fik aldrig en advarsel om det.

 

Far Chris var allerede gået hjemmefra for at prøve at arrangere en generator, fordi strømmen var afbrudt på grund af kraftig vind. Efterladt i hjemmet var mor Angela, 13-årige søn Wyatt og Angelas mor, Wyatts bedstemor, Peggy Mosso. Fria Tider

 

Den 71-årige bedstemor havde brækket benet ugen før og ventede på operation, så det tog tid at få hende ind i bilen. Før alle havde formået at komme ind i bilen, var den omgivet af flammer, siger Angelas tante Susan Vaslev.

 

Angela bad derefter sin søn om at løbe væk og sætte sig ned og hunden hertug i sikkerhed, mens hun selv blev bagud for at forsøge at redde sin mor. Hun blev til sidst tvunget til at give op med at forsøge at komme i sikkerhed selv.

 

I mellemtiden skyndte far Chris sig tilbage til sit hjem i sin bil. Undervejs mødte han en meget stærkt brændt kvinde, som han ikke genkendte, og som han hjalp ind i bilen. Han forklarede kvinden, at han ledte efter sin kone Angela og fik derefter et chokerende svar:

 

– Jeg er din kone, hviskede kvinden.

 

Angela blev kørt til hospitalet med alvorlige kvæstelser, og hendes tilstand beskrives som kritisk. I de næste par dage fortsatte søgningen efter Wyatt og Duke i håb om, at det var lykkedes dem at komme i sikkerhed. Til sidst blev resterne af dem imidlertid fundet i den samme bil, hvor bedstemor Peggy Mosso blev efterladt til at dø.

 

Susan Vaslev fortæller, at 13-åringen tilsyneladende vendte tilbage til huset, så sin bedstemor fanget i bilen i ilden og forsøgte at redde hende ved at køre væk med bilen. Wyatt blev fundet død i førersædet i bilen med hunden Duke i armene.

 

“Vejen var så varm, at den brændte dækkene. Han var en heroisk dreng og prøvede mod alle odds at redde sin bedstemor,” siger Susan Vaslev.

 

Mere end 100.000 mennesker flygter fra skovbrande i Californien

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…