Ufrivillig komik efter vanvidskørsel: Indvandrere på flugt fra politiet forsøgte at skjule sig bag alt for lille busk

Colourbox

Vanvidsbilister findes alle vegne. De er et dødsensfarligt fænomen, der skal bekæmpes konsekvent.

 

Der er ikke noget sjovt ved dem. Alligevel kunne nogle politifolk i Wien ikke lade være med at trække på smilebåndet, da de mandag fandt nogle af disse typer, der var flygtet fra dem.

 

Over for rødt med 150 km i timen

Sent mandag aften kørte en pralebil med hvinende dæk ud fra en tankstation i byen. Bag rattet sad en 25-årig mand. Han havde to andre mænd med i bilen. Kronen Zeitung bringer historien.

 

Den vilde udkørsel fra tankstationen vakte opmærksomhed hos to betjente, der sad i deres patruljevogn i nærheden.

 

De satte i gang for at standse bilisten, men han trådte hårdt på speederen og undslap gennem de stille gader med 150 km i timen. Bilen kørte flere gange over for rødt og var tæt på at køre to fodgængere ned. De måtte springe for livet.

 

Til sidst måtte betjentene afbryde forfølgelsen af sikkerhedsgrunde. I stedet blev en eftersøgning sat i gang.

 

”Tre personer blev trukket ud af buskadset”

Eftersøgningen gav pote lidt senere. En anden patruljevogn observerede den efterlyste bil på en gade andetsteds i byen. I den efterladte bil fandt man en større mængde hash.

 

Betjentene gik i gang med at undersøge området, og pludselig faldt deres blik på et temmelig komisk syn.

 

De tre flygtende fartbøller forsøgte fortvivlet at gemme sig bag en busk. Men busken var meget mindre, end de troede. Eller også var mændene meget tykkere, end de selv ville erkende.

 

Kendsgerningen var i hvert fald, at mændenes hoveder, maver og bagdele meget tydeligt stak ud fra busken. Det krævede ikke det store politiarbejde at lokalisere dem.

 

De var formentlig selv klar over, hvor latterlige de tog sig ud. I hvert fald havde de helt mistet modet, da betjentene nærmede sig.

 

”Tre personer blev trukket ud ad buskadset,” som der kort og godt stod i politirapporten.

 

Der var ikke meget macho og hvinende dæk tilbage dér.

 

De tre blev endnu mere slukørede, da politifolkene fandt den store mængde hash i bilen.

 

Kørekort – hvad er det?

Bilens fører, en indvandrer med serbisk baggrund, fik dog ikke taget sit kørekort. Han havde nemlig slet ikke noget kørekort!

 

Det kender vi også fra Danmark: En af indvandringens spændende konsekvenser er, at unge mænd ræser rundt uden at gøre sig den ulejlighed at lære de danske færdselsregler og tage et kørekort.

 

En hel del af dem synes åbenbart, at det er sjovt at trodse alle danske regler og køre vanvidskørsel til fare for andre.

 

Indimellem ender det dog med smæk til dem selv. Sådan som det gjorde i Wien for tre mænd, der var alt for store til en alt for lille busk…

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…