Udlænding forsøgte at stikke af gennem en bagdør med alt sit grej – nu står den på fængsel og udvisning

I november fik Østjyllands Politis specialpatrulje et tip om, at en 33-årige bosniersolgte stoffer fra sit hjem i nærheden af Allingåbro.

 

En aften tog betjentene på uanmeldt besøg hos manden, der forsøgte at løbe ud af bagdøren med en bøtte kokain og ecstasy, da han opdagede politiet.

 

Han nåede dog ikke døren, før betjentene havde fat i ham.

 

Havde et stort varesortiment

Ud over 48 ecstasy-piller og 49 gram kokain fandt betjentene omkring 640 gram amfetamin i mandens fryser, ligesom de også beslaglagde en mindre mængde hash og skunk og noget cannabisolie.

 

I huset lå der også adskillige salgsposer, og i retten erkendte den 33-årige, at han havde solgt narko flere gange.

 

Den 33-årige blev også dømt for at have overtrådt våbenloven ved at have været i besiddelse af flere haglpatroner, som han ikke havde tilladelse til at have.

 

Og dommen lød på to års fængsel og udvisning

 

Hård narko straffes hårdt

 

Senioranklager Jakob Beyer er tilfreds med dommen.

 

”Det var en stor mængde amfetamin, som politiet nu har fået væk fra gaden. Retten fulgte praksis med at straffe handel med hård narko med en længere fængselsstraf, og da hans tilknytning til Danmark er begrænset, blev han også udvist af landet, ” siger anklageren.

 

Den 33-årige erkendte forholdene i retten, men ankede dommen til formildning, skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…