Udenlandsk mand kom ind i Danske Bank med en pistol

På dagen for røveriforsøget efterlyste vi gerningsmanden, men vi ønsker fortsat henvendelser i sagen og genefterlyser ham nu med film og nye oplysninger:

 

Efterforskningen har vist, at han før røveriet er set til fods i lokalområdet ved Til Jernbanen – her er en tunnel under baneterrænet til villakvarteret ved Kurvej, Østerhegn og Kostskolevej.

 

Lige efter røveriet løb han fra banken ad Hesteskoen mod S-togbaneterrænet og er kort efter set i villaområdet ved Birkevænget og Østerhegn.

 

Han beskrives som en udenlandsk engelsktalende mulig østeuropæisk mand på 35-45 år, ca. 185-190 cm høj og almindelig af bygning.

 

Ved røveriet var han iført en rødlig/orangerødlig jakke med hætte, sort tørklæde eller halsedisse trukket op over næsen, lyse jeans og sorte med hvidt logo.

 

(På filmen gengiver forskellige kameraer jakkens farve i flere nuancer – vidner beskriver den som mere rødlig i virkeligheden).

 

Ved du, hvem han er, eller har du set ham, andre mistænkelige personer eller køretøjer i området i tiden før eller under røveriet, så kontakt os gerne døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…