Tyrkisk dreng sigtet for at tvinge dansk dreng til at kysse sine fødder

Arkiv/skærmprint

Fredag sad en 16-årig tyrkisk dreng på anklagebænken i retten i Sønderborg.

 

Han er tiltalt for vold og ydmygelser af en 14-årig dansk dreng.

 

Baggrunden er en video, der blev lagt på nettet i april måned. Den nåede medierne i juli måned via frihedensstemme.dk. Se den også her

 

Kys mine sko

“Læg dig ned på knæ. Kys mine fucking sko!” lyder truslen fra den tyrkiske dreng på videoen.

 

Videoen er fra et offentligt toilet i et butikscenter i Sønderborg.

 

Tyrkisk dreng krævede at dansk dreng kyssede hans fødder

 

De to drenge var sammen i indkøbscenteret,‘Borgen Shopping’ i Sønderborg.

 

Den tyrkiske dreng ville mødes med den danske drengs kæreste. Men han sagde nej. Det fremgår af retssagen i går som er beskrevet i B.T.

 

Derefter tog den tyrkiske dreng kvælertag på sit danske offer og skubber ham ind i en toiletbåsen i . Det kan man se på videoen.

 

Herefter fortsatte volden og ydmygelserne.

 

Den 14-årige dreng man ser på videoen blev udsat for trusler, tvang og ydmygelser fra gerningsmanden.

 

To gange måtte han på befaling kravle ned på knæ og blev tvunget til at kysse den 16-åriges fødder i og uden for toiletbåsen.

 

»Kys min fod! Kys min fucking fod!« kommanderede han sit offer, som tydeligvis ikke turde andet end at adlyde.

 

Heller ikke selv om den 14-årige – mens han knælede og kyssede gerningsmandens ene fod – først blev sparket i hovedet og bagefter blev slået i nakken og hovedet ovenfra. Det skriver B.T., som har læst anklageskriftets 11 punkter og var i retten i Sønderborg.

 

Stolt af sine ydmygelser
“Hovedparten af de 11 anklagepunkter er relateret til selve voldsepisoden. Blandt andet er den 16-årige tiltalt for at tvinge en anden til at filme volden. Desuden er han tiltalt for via sociale medier at have delt en video, der viser ydmygelserne af offeret, skriver B.T.

“Den 16-årige er også tiltalt for trusler i anden anledning, ulovlig besiddelse af en foldekniv og hærværk mod en knallert.

 

De skal bankes og ydmyges, fordi de er danskere

 

Før denne video har der været flere lignende videoer, som her fra Sverige, eller her fra Australien.

 

Videoerne viser et uhyggeligt træk i multikulturelle samfund: Drenge ofte fra ikke-vestlig muslimske kulturer, der ydmyger andre drenge. Læs også her om racisme mod danskere.

 

Udenlandsk gerningsmand. Dansk offer. Rå og hæmningsløs vold, der går langt ud over de grænser, vi er vant til i Danmark.

 

Det forekommer så ganske afgjort også, at indvandrere overfalder andre indvandrere med brutal vold. Men det er normalt som led i et opgør mellem bander og lignende grupperinger.

 

Den helt umotiverede vold, der udelukkende tjener som ydmygelse og magtdemonstration over for en bestemt befolkningsgruppe, bliver i de fleste tilfælde begået af indvandrere mod danskere.

 

Man får indtryk af, at danskerne skal tæskes, fordi … de er danskere. Og fordi de ofte er bløde mennesker, som er et let bytte for gerningsmænd, der skal have afløb for deres voldskultur.

 

Selv om de politisk korrekte taler meget om danskeres racisme, så er det ekstremt sjældent, at danskere ud af det blå overfalder indvandrere på den måde.

 

Måske vil der på et tidspunkt komme eksempler på den slags fra højreekstremistiske kredse. Men indtil videre går vold mod en bestemt befolkningsgruppe langt mere den modsatte vej.

 

Hvis man vil tale om racisme, så er den racistiske vold primært rettet mod danskere. De skal bankes, fordi de er danskere.

 

Det fortæller Journalistisk Venstreparti ikke om.

 

Unge indvandrere optræder som herrefolk i svenske gader

I Sverige, hvor ikke-vestlige, specielt muslimske indvandrere udgør en stor del af befolkningen, er den slags  overfald på svenskere blevet meget omfattende, og de er sat i system.

 

Den Korte Avis kunne tirsdag berette, hvordan unge indvandrere optræder som herrefolk over svenske drenge, der udgør svage ofre. Gerningsmændene synes fortrinsvis at have muslimsk baggrund.

 

De svenske drenge bliver ikke bare frarøvet deres mobiltelefoner og penge. De bliver også tævet og ydmyget på åben gade. For eksempel tisser man dem i munden og tvinger dem til at sluge det. Eller de tvinges til at lægge sig på knæ og kysse gerningsmandens fødder.

 

Disse ydmygelser kan hente inspiration fra de islamiske forestillinger om, at muslimer er overlegne i forhold til de vantro.

 

Racisme

Racisme-begrebet bruges normalt om nedværdigelse, forfølgelse og voldelige angreb rettet mod bestemte befolkningsgrupper på grund af deres oprindelse og udseende.

 

Indvandrergrupper synes at udpege danskere og svenskere som ofre for vold, fordi de er danskere og svenskere.

 

Man skal ikke slynge om sig med ordet ”racisme” i debatten om indvandring. Men hvis man vil bruge ordet, skal der i hvert fald være konsekvens i tingene.

 

Så må man være parat til at bruge det om indvandreres vold og nedværdigelse vendt mod danskere.

 

Det er et voksende problem i vores samfund. Et problem, der må diskuteres åbent og ikke forties, som man gør det i de politisk korrekte medier.

 

https://denkorteavis.dk/2020/familien-taler-kun-arabisk-og-soennen-optraeder-som-herrefolk-der-ydmyger-svenske-drenge-islam-er-problemet/

https://denkorteavis.dk/2020/racisme-mod-danskere-unge-maend-og-kvinder-bliver-taesket-paa-stribe-voldsmaendene-har-ofte-udenlandsk-baggrund/

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…