Troede, at han skulle sælge en iPhone til en kvinde – men det var helt andre typer, der dukkede op på mødestedet

I går aftes ved 18-tiden fik Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse om, at en 26-årig mand var blev udsat for røveri.

 

Den 26-årige havde igennem et internetbaseret salgssted aftalt at mødes med en kvinde, da den 26-årige havde en iPhone 11 Pro til salg, som kvinden havde udvist interesse for at købe. 

 

Da den 26-årige ankom til det aftalte mødested, blev han mødt af to unge mænd, som den 26-årig kom i dialog med og fremviste telefonen, han ønskede at sælge. 

 

Fik sprøjtet peberspray i ansigtet

Den ene unge mænd skubbede herefter til den 26-årige og sprayede peberspray i ansigtet på ham, hvorefter begge unge mænd stak af med telefonen og løb i retning mod Gersagerparken (i Greve, red.) via et stisystem.

 

Gerningsmændene beskrives som:

 

A: Mand, Mellemøstlig af udseende, 17-20 år, 180-185 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Mellemlangt, Talte: Dansk, Iført: Mørk Kasket, sort dunjakke, mørke bukser. Medbragte: Peberspray.

 

B: Mand, Mellemøstlig af udseende, 13-15 år, 160-165 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: Lys stemme, Talte: Dansk, Iført: Mørk dunjakke muligvis Peak Perfomance, grå bukser.

 

Politiet efterforsker nu sagen og vil i den forbindelse gerne i kontakt med borgere, som har oplysninger i sagen eller som mener at vide, hvem de to unge mænd er. Kontakt politiet på 114, hvis du har oplysninger i sagen.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…