SIDSTE NYT: 21-årig flugtbilist anholdt, mistænkt for at have kørt 5-årig pige ihjel

21-årige Helmi Mossa Hameed blev anholdt torsdag aften. Han er mistænkt for at have dræbt en 5-årig pige i en trafikulykke, der har rystet Danmark.

 

Den 21-årige har brugsretten til den sorte VW Passat, der påkørte den 5-årige pige og hendes mor. De gik på Peter Bangs Vej på vej hjem fra pigens børnehave.

 

Påkørslen skete under omstændigheder, der virker mystiske.

 

Den sorte VW passat holdt på Sæbyholmsvej ved udmundingen i Peter Bangs Vej. Pludselig accelererede bilen, krydsede vejen og ramte den femårige pige og hendes mor på den modsatte side af vejen.

 

Derefter kørte bilen ind i en husmur. Bilisten tog flugten og efterlod bilen.

 

Pigen afgik kort efter ved døden, mens hendes mor blev lettere kvæstet.

 

Politiet har en stærk formodning om, at det er den 21-årige, der er gerningsmanden.

“Vi står med en dybt tragisk sag, som vi ser på med stor alvor. Siden påkørslen har vi arbejdet intensivt på at finde frem til den mistænkte og nu anholdte mand, da vi har en stærk formodning om, at det er ham, der kørte bilen og bagefter flygtede fra stedet. Vi har i den forbindelse foretaget en række efterforskningsskridt, og har blandt andet ransaget flere adresser i hovedstadsområdet, og det har samlet set her til aften ført til anholdelsen”, siger chefpolitiinspektør Jørgen Bergen Skov i en pressemeddelelse.

 

Ifølge TV 2s oplysninger har politiet eftersøgt den 21-årige på hans kendte opholdssteder og hos hans omgangskreds, og det bekræftes nu af politiet.

 

Den 21-årige mand vil i morgen blive fremstillet i grundlovsforhør, hvor Københavns Politi forventer at begære lukkede døre.

 

Københavns Politi har ikke yderligere oplysninger i sagen.

 

Trafikdrabet har stor opmærksomhed og har rystet mange. Hele dagen har folk – voksne og børn – strømmet til gerningsstedet. Mange har haft blomster, bamser, tegninger og lys med for at mindes den 5-årige og sende en hilsen til hendes pårørende.

 

Røveri mod taxachauffør, skriver B.T.

I 2017 var den nu anholdte mand ifølge B.T.s oplysninger sigtet i en sag om et voldeligt røveri på en taxachauffør.

 

Overfaldet fandt sted på Amager, hvor den nu anholdte mand sammen med to jævnaldrende kammerater ifølge politiets sigtelse røvede taxachauføren for hans pung, mobiltelefon samt selve taxaen.2

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…