Sharia-sager i hobetal dukker pludselig op i Aarhus – nu vil Dansk Folkeparti indføre anonyme anmeldelser af imamer

Beboere i et boligkvarter i Aarhus Vest (Arkivfoto: Privat)

Medens danske kvindesagskvinder er optaget af at diskutere bestyrelsesposter, er mange af deres muslimske medsøstre fanget i et ægteskabeligt helvede dikteret af den muslimske sharia-lov.

 

Men det er jo religion, og det vil kvindesagen ikke blande sig i. Det ville være politisk ukorrekt.

 

Nye sager fra Aarhus får nu til gengæld alle alarmklokker til at ringe om imamernes samfundsfjendtlige magt og sociale kontrol med muslimer, der låses fast i et parallelsamfund langt væk fra det danske.

 

Måske behageligt for muslimske mænd, men et helvede for muslimske kvinder, der ikke kan klare flere tæsk og undertrykkelse og et mareridt af en konfliktsituation for unge mennesker, der vil have friheden til selv at vælge.

 

Tvangsægteskaber og opdragelsesrejser

Sagen om den berygtede ægteskabskontrakt fra Odense viser således kun toppen af isbjerget.

 

Her måtte en kvinde blandt andet ikke se sine børn, hvis hun giftede sig igen eller krænkede familiens ære. Hun måtte ikke bo længere væk end 130 kilometer fra sin fraskilte mand og skulle betale 75.000 kroner som betingelse for at blive skilt.

 

Men det er også slemt andre steder i landet

 

Efter at Aarhus Kommune i 2017 oprettede en særlig enhed (TÆK), der skal håndtere såkaldt æresrelaterede konflikter, har man modtaget 147 henvendelser.

 

Blandt dem har tyve kvinder henvendt sig, fordi de enten er i et tvangsægteskab eller frygter, at forældrene er ved at planlægge et.

 

Af dem svarer de ti, at de er i et ægteskab, der enten kan være et tvangsægteskab eller et ægteskab, der er indgået ad frivillighedens vej, og som de på grund af tvang ikke kan komme ud af.

 

Dertil kommer en gruppe på børn og unge fra 15 til 30 år, hvor der blandt andet kan være mistanke om frygt for dels genopdragelsesrejser og dels planlagte tvangsægteskaber.

 

Vil have at vide, hvad Aarhus Kommune foretager sig

Oplysningerne fremgår af et svar til Venstres byrådsmedlem, Almaz Mengesha.

 

Og hun er rystet:

 

”Alle de tal er rød alarm i min verden. Det er bekymrende, det er faktisk bekymrende,” siger hun til TV 2 Øst og frygter, at der i gruppen blandt unge kan gemme sig skæbnesvangre forhold:

 

”Er det dem, der er bange for at blive sendt på genopdragelse? Er det unge kvinder, som er bange for, at der er ved at blive arrangeret et ægteskab? Eller er det drenge, som ikke føler, de har friheden til at gå ud med deres danske venner?”

 

Nu vil Almaz Mengesha vide, hvad kommunen har gjort for de tyve personer, der angiver, at de er i et ægteskab under tvang.

 

”Jeg er meget fokuseret på de tyve. Jeg kan ikke se af besvarelsen, hvad det er, vi har gjort for dem. Én i tvang er én for meget,” siger hun til TV 2 Øst.

 

I forbindelse med skilsmissesagen fra Odense er det kommet frem, at der i Vollsmose findes et religiøst råd, der skulle bestå af tre sharia-imamer, men sådan et råd er Aarhus Kommune ikke bekendt med.

 

Det var der i Odense Kommune i øvrigt heller ingen der anede, ligesom heller ingen aner, hvem imamerne i Vollsmose er.

 

Men det har Dansk Folkeparti en løsning på.

 

Vil ryge sharia-imamerne ud

Som reaktion på sagen fra Odense er regeringen nu ved at udarbejde et lovforslag om at straffe blandt andre imamer med op til tre års fængsel, hvis de i forbindelse med en skilsmissekontrakt udøver psykisk vold.

 

Det er et forslag, der i allerhøjeste grad vinder gehør hos Dansk Folkeparti, men der er blot én hage ved det, lyder det fra Dansk Folkepartis retsordfører og gruppeformand, Peter Skaarup.

 

”Det nytter jo ikke noget at indføre strenge straffe for social kontrol i et miljø, hvor vi har det klare indtryk, at ingen af frygt for repressalier tør stå frem og anmelde,” siger Peter Skaarup til Den Korte Avis og fortsætter:

 

”Skal det her have noget virkning, bliver vi derfor nødt til at indføre anonyme anmeldelser og på den måde så at sige ryge imamerne ud.”

 

I dag anerkendes anonyme henvendelser ikke som en anmeldelse

Som retsforholdene er i dag, betragter politiet ikke anonyme meddelelser som en anmeldelse, ligesom den anmeldte kan nægte at lade sig afhøre i en sag, hvor vedkommende ikke kender anmelderens identitet.

 

Af samme grund er der formentlig ingen, der er ved deres fulde fem og bor i en ghetto, der tør stå frem og anmelde en imam.

 

Det er det system, Dansk Folkeparti nu vil have ændret via en lovligning, der er målrettet imamer, der udøver social kontrol.

 

I øvrigt vil Dansk Folkeparti ikke nøjes med fængselsstraf til en dømt imam.

 

Han skal efterfølgende udvises, ligesom Dansk Folkeparti også vil have imamerne ud af ghettoerne.

 

Men ud af Danmark får vi dem aldrig, så længe islam på trods af sin lovbestemte samfundsmæssige struktur af en eller anden grund har fået status som religion.

 

Læs mere her:

https://www.berlingske.dk/samfund/trusler-om-aeresdrab-genopdragelsesrejser-og-vold-afdaekkes-nu-i-aarhus

https://www.tv2ostjylland.dk/aarhus/nye-tal-afsloerer-tvangsaegteskaber-og-negativ-social-kontrol-af-unge

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…