Selvom din mand tæver dig, skal du blive hos ham – nu viser det sig, at kvindeundertrykkende sharia praktiseres i flere moskéer

colourbox

Vold i ægteskabet er acceptabelt. I hvert fald så længe, der manden, der slår.

 

Sådan er det også i Danmark, hvor imamer fastholder deres muslimske menigheder i et benhårdt shariagreb med kvinderne som ofre.

 

Det er tidligere blevet afsløret, at der i Aarhus findes hele tre moskéer, hvor imamerne forklarede en kvinde, at hun ifølge den muslimske sharia-lovgivning ikke kunne begrunde en skilsmisse med, at manden tævede hende, samt hun ikke måtte gå til politiet og melde ham for vold.

 

”Jeg giver sig et råd: Lad være med at gå til danskerne,” siger imamen i Fredens Moské, Radwan Mansour, til TV 2’s muldvarp ”Fatima” i udsendelsen Muslimerne bag Sløret og fortsætter:

 

”Det vil give problemer og skabe splittelse. I stedet for at have et mindre problem, vil det forstørre det. Det er bedre, at du holder ud, så længe du kan. Så kan det være, at han med Guds hjælp forbedrer sig.”

 

Udover Fredens Moské afslørede TV 2, at også Grimhøjsmoskéen og Al-Taqwa-moskéen ligeledes fraråder muslimske kvinder, der får tæv af deres mænd, både at gå til politiet og at kræve skilsmisse.

 

Men nu viser det sig, at det også foregår andre steder.

 

Københavnsk moské: Sharia gælder også for muslimer i Danmark

Medens de tre nævnte moskéer i Aarhus mere eller mindre i det skjulte praktiserer sharia i strid med dansk lovgivning, stikker man i en københavnsk moské ikke noget under stolen.

 

Det er Islamisk Center for de Europæiske lande på Bispevej.

 

Således skriver det islamiske center helt åbenlyst om sine aktiviteter ifølge Berlingske blandt andet, at:

 

”Derudover udsteder Centeret legale islamiske domme og besvarelser i alle sager vedrørende den islamiske tro, regler, ægteskab, skilsmisse, handlemåde, arv samt halal/haram spørgsmål, alt baseret på Al-Qur´an, Sunnah og muslimske lærdes enighed og analogislutninger.”

 

Henvisningen til Al-Qurán, altså Koranen, er meget sigende for kvinders stilling og rettigheder i islam uanset, om de bor i Danmark eller ej.

 

Lad dem alene i sengen og slå

Således præciseres det i Sura 4 vers 34, at:

 

“Mænd står over kvinder, fordi Gud har givet nogle fortrin frem for andre. De kvinder, der handler ret, er lydige og vogter det skjulte, fordi Gud vogter det. De, fra hvem I frygter genstridigheder, skal I formane, lade alene i sengen og slå. Hvis de så adlyder jer, skal I ikke foretage jer mere mod dem. Gud er ophøjet og stor.”

 

Her er det værd at bemærke, at alene den blotte mistanke om, at en kvinde kan finde på at blive genstridig, berettiger det manden til at skælde ud og slå, indtil hun efter hans opfattelse  forbedrer sig og adlyder.

 

Muslimske trossamfund godkendes tilsyneladende på et løst grundlag

Der stilles en række krav for, at et religiøst trossamfund uden for Folkekirken kan blive anerkendt og dermed få ret til at udføre, hvad der svarer til borgerlig vielse.

 

Det er Kirkeministeriet, der godkender, og et af kravene er, at ansøgerne skal oplyse om deres formål.

 

Imidlertid viser en gennemgang, som Den Korte Avis har foretaget af de oplysninger, muslimske trossamfund har opgivet om deres formål, at det kniber gevaldigt med fyldestgørende oplysninger.

 

Det gælder blandt andre Islamisk Center for Europæiske Lande.

 

Af Kirkeministeriets fortegnelse fremgår det således blot, at et af centrets formål er:

 

”At støtte muslimerne i at integrere sig i det europæiske samfund på en måde, der tilgodeser såvel samfundets krav og normer som medlemmernes kulturelle baggrund.”

 

Men ikke en lyd om, at det sidste skal forstås som en sharialovgivning, der er hævet over dansk lov.

 

I øvrigt fremgår det blandt andet også, at:

 

”Medlemskab af foreningen er åben for enhver, der holder fast i grundprincipperne i islam, er fast boende i et europæisk land og interesserer sig for emnet.”

 

Iranstyret moské er godkendt af Kirkeministeriet som upolitisk

Imam Ali Moské med de to store minareter på Vibevej er ifølge moskéens regnskab 2018 alt i alt har kostet foreningen Ahul Bait, som står bag moskéen, små til 84 millioner kroner at opføre og indrette.

 

Over for Kirkeministeriet har Ahul Bait blandet andet oplyst, at foreningens formål blandt andet er:

 

”At respektere de danske love og tilskynde medlemmerne i at gøre det samme,” ligesom det understreges, at ”Foreningen er uafhængig, upolitisk og handler inden for de danske loves rammer.”

 

Men det er nu ikke helt korrekt. Således kunne Jyllands-Posten den 9. marts sidste år afsløre, at:

 

”Efter at den omstridte Imam Ali Moskeen i København i årevis har benægtet at være styret af det iranske regime, afslører en aktindsigt nu, at moskéen selv har skrevet i dens vedtægter, at den er »underlagt« Irans åndelige leder.”

 

Irans øverste åndelige leder er også landets politiske leder, nemlig ayatollah Khamenei.”

 

Baserer sig på moskéernes egne oplysninger

Som grundlag for godkendelse baserer Kirkeministeriet sig på de oplysninger, de forskellige trossamfund selv leverer om deres formål, og de er generelt intetsigende med det fællestræk, at man accepterer dansk lovgivning og vil arbejde for integration.

 

Det gælder således også de tre moskéer i Aarhus, hvor TV 2 afslørede sharia for fuld udblæsning.

 

I Kirkeministeriet foretages godkendelse af religiøse trossamfund af Det Rådgivende Udvalg vedr. Trossamfund, der kun mødes få gange om året.

 

Læs også

https://www.avisen.dk/mosker-fraraader-kvinde-at-melde-voldelig-mand-til-p_374195.aspx

 

https://www.berlingske.dk/hovedstaden/koebenhavner-moske-agerer-som-islamisk-domstol-nu-varsler-minister

 

https://jyllands-posten.dk/indland/ECE11231492/dansk-moske-slettede-kontroversielle-spor-til-iran/

 

Her finder du en liste over godkendte trossamfund og regler for godkendelse:

http://www.km.dk/andre-trossamfund/trossamfundsregistret/liste-over-anerkendte-trossamfund-og-tilknyttede-menigheder/

 

http://www.km.dk/andre-trossamfund/anerkendelse/

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…