Regeringen vil vise, at man er strammere på udlændingeområdet – snupper et forslag fra DF og gør det til sit eget

Martin Henriksen og Mattias Tesfaye (Foto: Folketinget)

Af Martin Henriksen, tidl. MF og medlem af DF´s hovedbestyrelse

 

I den seneste tid har medierne skrevet om, at integrationsminister Mattias Tesfeye (S) vil lancere et lovforslag, som skal forhindre udenlandske pengedonationer til moskeer med videre Danmark.

 

Men de fleste ved ikke, at den socialdemokratiske regering nu er i gang med at udmønte et forslag, som reelt er udarbejdet af Dansk Folkeparti og den tidligere regering.

 

Det kan man hurtigt konstaterer ved at slå op i finanslovsaftalen for 2019. I det sidste afsnit i udlændingedelen, mere præcist på side 40, fremgår det at der skal udarbejdes nye regler på området.

 

Det var det sidste DF fik ind i finanslovsaftalen.

 

Et forslag, Dansk Folkeparti har kæmpet hårdt for i mange år

Vi konkretiserede det et par måneder senere. Og det er jo dybest set det, som Tesfaye nu vil udmønte.

 

Det er altså et gammelt DF-forslag, som vi har kæmpet hårdt for i mange år.

 

Jeg forsøgte på alle mulige måder at få andre partier med, men så lykkedes det omsider heldigvis i forbindelse med finanslovsaftalen for 2019, hvor vi fik det med som det sidste punkt på udlændingeområdet.

 

Da DF havde gjort forarbejdet, tilsluttede andre partier sig. Og det er jo bare godt, for det handler om at få sine ting igennem.

 

Men når Mattias Tesfaye kommer med et lovforslag, så er det på grund af det arbejde som DF har lagt i området igennem et godt stykke tid. Det håber jeg naturligvis at folk bemærker, for det ville da være ærgerligt, hvis folk tror at det er noget, som socialdemokraterne selv har fundet på.

 

Ønskede et totalt forbud mod opførelse af stormoskéer

For god ordens skyld skal jeg understrege, at jeg helst så et mere omfattende regelsæt, hvor vi enten lavede et totalt forbud mod helt at opføre stormoskéer i Danmark, eller hvor vi forbød al økonomisk støtte til muslimske trossamfund og foreninger i Danmark.

 

Men det var vi slet ikke i nærheden af at have opbakning til. Derfor endte vi så med et kompromis om en såkaldte forbudsliste. Det er lidt mere bøvlet, men det var det muliges kunst, og det kan godt komme til at fungerer, hvis lovforslaget bliver lavet på den rigtige måde.

 

Som jeg husker det, var der også nogle, der mente at EU skulle have opgaven, men det afviste DF naturligvis, for den slags kan vi ikke overlade til EU. Det skal Danmark selv styre.

 

Vi kan sagtens samarbejde med andre landes myndigheder, men det skal ikke styres af EU. Nu håber jeg bare, at lovforslaget bliver et godt og gennemarbejdet forslag, og når det så forhåbentlig er på plads, er der noget at bygge videre på.

 

Vi er nemlig langtfra færdige, og hvis Tesfaye og regeringen går og savner nye ideer til, hvordan vi kan bremse islamiseringen af Danmark, er de da mere end velkomne til at ringe.

 

Tænk, hvad vi kunne nå i fællesskab, hvis de andre ville være med

Jeg tænker ofte på, hvor meget vi kunne nå i fællesskab på hele indvandringsområdet og i forhold til bekæmpelsen af islam.

 

Men det kræver, at de andre partier bruger mere tid på at udtænke nye ideer og fra starten af er behjælpelige med at få tingene igennem i stedet for at bruge år på at modarbejde de nye ideer og nødvendige opstramninger, for så til allersidst at gå med på nogle af forslagene.

 

Det ærgrer mig at især Venstre, Konservative og Socialdemokraterne først reagerer positivt overfor nye ideer, når det er ved at være for sent. Det måtte de meget gerne lave om på.

 

Men deres måde at reagere på hænger formentlig sammen med, at det ikke er hjerteblod for dem, sådan som det er for Dansk Folkeparti.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…