Politiet har forgæves jagtet Mohamad i snart et år – men indvandrernes parallelsamfund beskytter ham tilsyneladende

Mohamad Marwan Shikhani (Foto: Politiet)

Midt- og Vestsjællands Politi fandt den 24. september 2019 ved en ransagning af et lagerrum på Lunikvej i Greve en skarpladt 9 mm pistol. Politiet fandt frem til to mænd, som kunne mistænkes for at have opbevaret våbnet i forening.

 

Den ene blev fanget og dømt.

 

Men den anden mand har politiet nu i et år efterlyst uden held.

 

Det er den 24-årige Mohamad Marwan Shikhani fra Greve.

 

Han blev efter to måneders forgæves eftersøgning efterlyst med billede af politiet.

 

Men det kom der ikke meget ud af.

 

Mohamad Marwan Shikhani gav bare politiet et flabet svar.

 

Han er vidende om, at politiet ønsker at tale med ham, men han har tilkendegivet, at han ikke ønsker at melde sig, skrev politiet i november sidste år.

 

Allerede dengang vidste politiet, at Mohamad øjensynligt fortsat opholdt sig i Hundige-området i Greve.

 

Det er et indvandrertæt område.

 

Nu forsøger politiet sig så igen næsten et år efter fundet af den skarpladt pistol og mere end 9 måneder efter, han første gang blev efterlyst med foto.

 

Den eftersøgte er nu også mistænkt for hvidvask af særlig grov beskaffenhed for på sin private bankkonto at have modtaget et sekscifret pengebeløb, som formodes at stamme fra ulovlige handlinger.

 

Parallelsamfund

Det siger givetvis noget om, hvor stærke parallesamfundene er blevet i Danmark.

 

Manden er ganske vist ikke farlig. Men det er provokerende, at han tilsyneladende spadserer rundt i et boligområde i Greve, selv om han er efterlyst. Mange omkring ham i dette lokalområde ved sandsynligvis, at han er efterlyst. Men ingen drømmer åbenbart om at melde ham til politiet.

 

Politiet har ledt efter den sigtede på alle relevante adresser og søger fortsat aktivt efter ham, skriver politiet i den ny efterlysning.

 

Men Mohamad og hans omgivelser leget fortsat kispus med politiet.

 

Det tegner ikke godt for myndighedernes autoritet og evne til at opklare forbrydelser i sådanne områder. Indvandrernes parallelsamfund er blevet stærke i Danmark.

 

Oplysning med relevans til efterforskningen mod den 25-årige mand samt hans opholdssted kan gives til Midt- og Vestsjællands Politi på 4635 1448 eller via nærmeste politi på telefonnummer 114.

 

https://politi.dk/midt-og-vestsjaellands-politi/efterlyste-og-savnede-personer/mand-sigtet-for-vaabenbesiddelse-efterlyses-fortsat/2020/09/03

https://denkorteavis.dk/2019/politiet-jagter-mohamad/

https://denkorteavis.dk/2019/politiet-har-efterlyst-mohamad-med-foto-de-mener-han-gaar-rundt-i-greve-men-ingen-anmelder-ham/

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…