Disse brutale islamiske indvandrerklaner tager magten i Berlin – de trækker politiet rundt ved næsen

Faximili af avisen bz-berlin.de

På et foto sidder syv mænd i to lædersofaer på et kontor i Berlin. Der er læskedrikke og plastkopper på bordet.

 

Men man skal ikke tage fejl: Det er ikke en hyggesnak mellem venner, de har gang i. Det er en forhandling mellem to storkriminelle grupperinger om, hvordan de kan dele magten over blomstrende kriminelle markeder i Berlin.

 

Den ene part er den kæmpestore arabiske forbryderklan Remmo (undertiden også kaldet Rammo). Klanen siges at have omkring 5.000 medlemmer (!) fordelt på flere storfamilier.

 

Den er en kæmpestor spiller inden for kriminelle aktiviteter som narkohandel, våbenhandel, prostitution, røverier, beskyttelsespenge, ejendomshandel, afpresning og lignende. Klanen bruger det rige tyske samfund som en kæmpestor malkeko.

 

Remmo-klanen har rødder i Libanon, hvorfra dens medlemmer er indvandret til det åbne og naive Tyskland. De har valgt Tyskland som en ideel ramme for deres kriminelle gesjæfter.

 

De er dog ikke alene om buddet. Flere andre arabiske storfamilier og klaner hersker reelt over store territorier Tyskland. Og de ligger i indbyrdes stridigheder.

 

Tyskland er i den grad blevet en tumleplads for indvandrerkriminelle i stor skala.

 

Bestialske tjetjenere

Men de arabiske forbryderklaner er på ingen måde alene om at tage for sig af retterne i Tyskland. Selv om Remmo-klanen har fået enorm magt i det tyske samfund, så trænger andre indvandrergrupper sig også mere og mere på.

 

Det gælder således tjetjenerne, som er berygtede for deres bestialske metoder, som de har udviklet under borgerkrigen i Kaukasus.  Denne tjetjenske brutalitet kom for nylig frem, da en ung islamistisk tjetjener skar halsen over på den franske gymnasielærer, der havde brugt Muhammed-tegningerne.

 

”Staten er svag, klanerne er stærke”

Remmo-klanen og tjetjenerne har på det seneste været ude voldsomme magtkampe i den indvandrertætte bydel Neukölln i Berlin. Det er kampe om kontrollen med de kriminelle aktiviteter i området. Med knive, skydevåben og de bare næver.

 

BZ Berlin taler om ”en kriminel parallelverden midt i Berlin”.

 

Som en statsadvokat ved navn Sjors Kamstra tidligere rammende har formuleret det over for Die Welt: ”Staten er svag, klanerne er stærke”. Han føjer til: ”Berlin er fuld af våben”.

 

Dette er meget langt fra det velordnede, stabile Tyskland, som vi er opdraget til at tænke os. Der finder en glidende magtforskydning sted:

 

Fra myndigheder til forbryderbander. Fra tysk kultur til mellemøstlig og kaukasisk kultur. Fra et samfund forankret i frihedsværdier og kristne traditioner til et samfund baseret på en islamisk krigermentalitet.

 

De kriminelle klaner gør mere og mere, som det passer dem. Bagefter forsøger de at arrangere sig med politi og andre myndigheder, så disse ikke giver alt for meget besvær.

 

Forsoningsmøde uden om myndighederne

Men de indbyrdes kampe mellem banderne går ud over forretningen. Derfor er Remmo-folkene og tjetjenerne trådt sammen til det forsoningsmøde, som vises på fotoet af de barske typer forsamlet omkring bordet.

 

Den slags ordner de selv uden om myndighederne. Når de kriminelle så har forhandlet sig til rette, går de efter at få politiet til at godkende resultatet af deres forhandlinger og rette ind efter det.

 

Manden, der sidder bagerst til højre i billedet, fungerer som mægler. Han hedder Mahmoud Omeirat Charr, og han er såmænd tidligere verdensmester i boksning. En gammel kending af politiet.

 

Charr er velegnet til mæglerrollen. Han er født i Beirut, og han har gennem sin boksekarriere gode forbindelser til Tjetjenien.

 

Det var i øvrigt denne lyssky Charr, der forleden besøgte en skole i byen Köln, hvor han har slået sig ned. Han var inviteret som gæst for at tale om … integration! Hvor naiv kan man være?

 

Allah sikrede fred mellem forbryderklanerne

Så kom gennembruddet i de storkriminelles forhandlinger. Tidligt onsdag morgen i sidste uge kunne ’forligsmanden’ Mahmoud Omeirat Charr komme med denne pompøse forkyndelse på Instagram:

 

”Fred i Berlin. Alhamdullah.” Alhamdullah betyder: ”Allah være lovet” – eller i en længere version: ”Al lovprisning gælder Allah. Herre over alle verdener.” Altså en pris til Allah. Man må forstå, at det var ham, der sørgede for freden.

 

”Alt var aftalt med politiet”

Bokser Charr gør sig umage for at understrege, at denne aftale mellem Remmo-klanen og tjetjenerne ikke var selvjustits.

 

Næ-nej, ”alt var aftalt med politiet og med min ven Michael Kuhr,” som han skrev på Instagram.

 

Den Michel Kuhr, som Charr omtaler, er kickbokser og sikkerhedsekspert. Tilsyneladende med gode forbindelser til politiet.

 

Sikkerhedsekspert Kuhr svinger sig ligefrem op til at kalde mesterbokser Charr for ”en europæisk fredsdiplomat”! Og Kuhr praler med, at han har sørget for kontakten mellem Charr og kriminalpolitiet.

 

Her tegner sig et billede af dybt problematiske bånd mellem kriminelle og politi.

 

Hvis disse påstande står til troende, har politiet accepteret en mægler i de kriminelles konflikt, som flere gange er sigtet for grov kriminalitet, og som flere gange har fået afslag på tysk statsborgerskab.

 

Men Charr har altså opholdstilladelse i Tyskland, så han fortsat kan pleje sine forbindelser til det storkriminelle indvandrermiljø.

 

I september 2015 blev han skudt og såret i en kebabbutik.

 

Hjælpeløse myndigheder

Politiets blåstempling af Mahmoud Charrs mæglerrolle i opgøret mellem Remmo-klanen og tjetjenerne siger alt om, hvor hjælpeløse de tyske myndigheder står over for de stadig mere magtfulde indvandrerklaner.

 

Disse klaner er vokset til en stor og truende parallelmagt, som de tyske myndigheder mere og mere opgiver at få kontrol med. I stedet koncentrerer myndighederne om at afværge de værste konsekvenser af klanernes herredømme og indbyrdes magtkampe.

 

”Staten er svag, klanerne er stærke.”

 

Klanernes styrke er islams styrke – det kan næsten kun gå galt

Klanernes styrke er samtidig islams styrke. Mahmoud Charr lovpriser Allah, fordi det er lykkedes ham at skabe en våbenhvile mellem de libanesiske og de tjetjenske forbrydere.

 

En af Remmo-klanens mænd har lagt en lydoptagelse på Instagram, hvor man hører dele af en samtale, mens Remmo-folk kører med 130 km i timen gennem Berlin. Som ledsagemusik hører de et vers fra Koranen …

 

Kriminelle islamiske parallelsamfund har vundet mere og mere frem i Tyskland, mens den politisk korrekte Angela Merkel har regeret.

 

Staten er svag, klanerne er stærke. Det kan næsten kun ende galt.

 

https://www.bz-berlin.de/berlin/die-unglaubliche-foto-story-eines-berliner-clan-kriegs

 

https://www.bild.de/bild-plus/regional/berlin/berlin-aktuell/treffen-in-berlin-was-wusste-die-polizei-vom-friedensgipfel-der-clans-73916858.bild.html

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…