Op og nedture ved Supersygehus i Herning

Der har altid været debat, om det i gang værende byggeri, af det nye super sygehus nord for Herning. Gødstrup ligger vel mest af alt, stadig på en åben mark. Planerne om dette prestige byggeri, var til heftig debat, i hele Region Midtjylland. Hvorfor bygge lige netop i Gødstrup, og ikke et hvilket som helst andet sted. Lokal patrioterne slog på tromme for, at yderområderne af regionen blev til gode set.

 

Millionerne ruller i minus fra starten

Byggeriet af dette super Sygehus, skulle for længe siden have været færdig og taget i brug. Det er ikke sket endnu, hvor 2021 nu er målet siger man. Nu sker der erstatnings sager, mod byggefirmaerne for diverse forsinkelser. Modsat har et ingeniørfirma Bravida, nu rejst et erstatnings krav mod Region Midtjylland på over 100 millioner kroner, for forlænget teknisk rådgivning og arbejde.

 

Skidt før det bliver super godt

Sådan håber de fleste medarbejdere på Holstebro og Herning Sygehuse. De skal om et år pakke ned og flytte ud på landet nogen kilometer fra Herning. På plus siden er der nu motorvej helt til døren. Det betyder hurtig transporttid, om man kommer fra Lemvig, Struer, Holstebro. eller Silkeborg.

 

Nogen river sig i håret over, at der nogensinde blev lagt planer, om et nyt sygehus på tegnebordet, når man faktisk har to vel fungerende sygehuse, i Herning og Holstebro. Nu må tiden vise, om spå konerne, eller eksperterne får ret. Sygehus bygningerne knejser nu, under solen eller de mørke bygge skyer.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…