Ny muslimsk begravelse kan skabe øget corona-smitte – to andre ting understreger ekstrem mangel på integration

Skærmprint af arkivvideo

Torsdag eftermiddag fandt en muslimsk begravelse sted på Vestre Kirkegård i Aarhus. Politiet var til stede for at sikre, at begravelsen holdt sig inden for de gældende regler, som er vedtaget i forbindelse med corona-smitten.

 

Ifølge den seneste udgave af disse regler er udendørs begravelser og bisættelser nu omfattet af et forsamlingsforbud på 200 personer.

 

Politiet indfandt sig ved begravelsen for at overvåge, om forsamlingsforbuddet blev overholdt.

 

For nylig fandt der en anden begravelse sted i det somaliske og palæstinensiske miljø i Aarhus-området. Ved den lejlighed forsamledes cirka 500 mennesker, hvilket var en overtrædelse af et daværende forsamlingsforbud.

 

Torsdag kunne politiet så konstatere, at der var flere end de 200 mennesker forsamlet, som er tilladt efter de nye regler for udendørs bisættelser og begravelser.

 

Ligeglade med corona-smitte

Ifølge politirapporten blev begravelsen derfor midlertidigt afbrudt. En del af de tilstedeværende blev bedt om at forlade stedet for at bringe antallet ned under 200.

 

Flere begyndte da også at gå fra stedet – men det holdt ikke længe. Som politiet konstaterede: Mange vendte retur, og begravelsen blev igen afbrudt.

 

Uviljen til at rette sig efter forsamlingsforbuddet var udtryk for en grov ligegyldighed over for den corona-smittefare, som man dermed satte i omløb.

 

Den slags har bidraget til et rekordstort antal smittede med ikke-vestlig indvandrerbaggrund i Aarhus-området. I begyndelsen af august kunne Styrelsen for Patientsikkerhed berette, at omkring 70 procent af de corona-smittede i Aarhus-området har ikke-vestlig indvandrerbaggrund.

 

Ifølge de seneste oplysninger er dette talt fortsat chokerende højt: 62 procent af de corona-smittede har ikke-vestlig baggrund.

 

Manglende samfundssind

Det er et udtryk for manglende samfundssind i de pågældende indvandrermiljøer. Man følger sine egne sædvaner og traditioner uden tanke på, at det vil sprede smitten – også til mennesker med dansk baggrund.

 

Efter politiets afbrydelse af begravelsen torsdag blev den genoptaget. I politirapporten hedder det bare: ”Efter deltagerne for anden gang var blevet bedt om at sprede sig, blev begravelseshandlingen gennemført.”

 

Straks melder sig spørgsmålet: Med hvor mange deltagere?

 

Jyllands-Postens reporter på stedet kunne fortælle, ”at der trods politiets fremmøde var omkring 400 mennesker til stede”. Altså langt over grænsen i forsamlingsforbuddet. Det står dog ikke helt klart, om de cirka 400 personer forblev i begravelsen hele vejen igennem.

 

Men noget tyder på, at arrangementet overskred forsamlingsforbuddets rammer.

 

Det er udtryk for, at man i parallelsamfundene følger sine egne regler. En manglende respekt for danskerne og det danske samfund. Et fravær af integration.

 

Kvinder ingen adgang

Den manglende integration kom ikke kun til udtryk i de mange deltagere i begravelsen.

 

Den viste sig også i et andet træk, der er lige så rystende, som det er velkendt i kølvandet på den store muslimske indvandring: Alle deltagerne var mænd! I hvert fald, hvis man skal dømme efter et foto fra begravelsen, som blev bragt i Jyllands-Posten.

 

Også dette har nu vundet indpas i det danske samfund. Som der står i Koranen (4:34): ”Mænd står over kvinder.”

 

Mænd går til begravelse. Kvinder skal holde sig væk.

 

Dette er så indarbejdet i de muslimske parallelsamfund, at de konfliktsky og politisk korrekte medier knap nok noterer det. Man tager simpelt hen ad notam, at kvinder i parallelsamfundene er mindre betydningsfulde og mindre værd.

 

Voldskultur

Denne begravelse gav også et tredje udtryk for manglende integration.

 

Ved den somalisk-palæstinensiske begravelse i juli, hvor man også lod hånt om forsamlingsforbuddet, var den døde blevet dræbt af skud under et kriminelt opgør på en parkeringsplads ved Jydsk Væddeløbsbane. Det drejede sig om den somaliske rapper, Abukar Hassan Ali.

 

Ved begravelsen i torsdags var den afdøde en 22-årig mand, der den 6. august blev fundet dræbt af skud i en bil ved Vårkjærparken  i Viby i det sydlige Aarhus.

 

To begravelser. To overtrædelser af de regler, der skal forhindre corona-smitte. To eksempler på den voldskultur, som i alt for høj grad er blevet importeret til Danmark gennem den store indvandring fra den muslimske verden.

 

Det har intet at gøre med integration.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…