Sverige er rystet: Nu vælter det ud af skabet med oplysninger om indvandrerklaner, der går efter magten i samfund og politik – statsministeren på vild flugt

Skærmprint fra video hvor indvandrerbande truer politiet

I årevis har Sverige været holdt i et politisk korrekt jerngreb. Selv den mindste kritik af den massive ikke-vestlige indvandring og dens ødelæggende konsekvenser er blevet udskreget som ”racistisk”.

 

Denne holdning er blevet stadig mere absurd i takt med, at storkriminelle indvandrerklaner har tiltaget sig stærk magt i det svenske samfund.

 

Statsminister Stefan Löfvén er kommet længere og længere ud i sine påstande om, at der slet ikke er nogen sammenhæng mellem landets enorme indvandring og den dramatiske udvikling i bandekriminaliteten.

 

Når banderne overtager kontrollen med områder i byerne, når de trækker dybe spor efter sig af drab, narkohandel og trusler mod befolkning og myndigheder, så har det intet med indvandringen at gøre. Det har Löfvén gang på gang hævdet.

 

Problemerne ville have været lige så store, hvis Sverige ikke havde haft den massive indvandring, siger han. Det handler bare om almindelige sociale problemer. En argumentation, der vel så nogenlunde er på niveau med Enhedslistens i Danmark.

 

I lørdags skete der noget skelsættende

Men Löfvén er kommet under voksende pres fra medierne, fra en utilfreds befolkning og fra den borgerlige opposition (specielt Sverigedemokraterna og Moderaterna).

 

Nu vælter det ud af skabet i det svenske politiske system, der normalt køres med hård hånd. Og statsministeren er på vild flugt.

 

I lørdags skete der nemlig noget skelsættende.

 

Vicerigspolitichef Mats Löfving gav et interview til svensk TV, hvor han tog bladet fra munden: Han pegede blandt andet på, at der nu var 40 storkriminelle indvandrerklaner i landet, og at der i dette miljø er blevet begået 27 mord alene i år.

 

Mats Löfving sagde, at disse klaner var kommet til Sverige med det direkte formål at begå kriminalitet i stor skala. Ifølge politichefen var der således en klar, massiv og direkte sammenhæng mellem indvandring og kriminalitet.

 

Den ukontrollerede indvandring til Sverige fra ikke-vestlige lande har givet de storkriminelle klaner enorme muligheder for at præger det svenske samfund, lød det fra Löfving – stik modsat statsministeren.

 

Vicerigspolitichefen peger ikke bare på indvandrerklanernes narkoforbrydelser, voldsforbrydelser og afpresning. Han peger også på, at klanerne bruger deres magt til at få indflydelse på svensk politik – især lokalpolitik – og erhvervsliv.

 

Klanerne ”truer den svenske stat”

En anden fremtrædende repræsentant for politiet peger også på en sådan trussel mod demokratiet fra indvandrerklanerne.

 

Det drejer sig om Linda H. Staaf, der er chef for efterretningsenheden i politiets nationale operative afdeling.

 

I forlængelse af Mats Löfvings udtalelser siger Linda H. Staaf direkte, at klanerne ”truer den svenske stat”. De udgør en trussel med hele det svenske system, lyder det.

 

Hun støtter Löfvings alvorlige advarsel og siger lige ud, at klanerne forsøger at påvirke politikken i kommuner og på landsplan. Ligesom man kender det fra mafiaen.

 

På et spørgsmål fra Aftonbladet bekræfter Staaf, at der også er en ”risiko” for, at klanerne infiltrerer Rigsdagen (!).

 

Da avisen så spørger hende, om klanerne også kan have haft held til at vinde indpas i regeringen, siger hun bare: ”Jeg svarer ikke på den slags spørgsmål.” (Fria Tider). Ikke just nogen beroligende besked.

 

Statsministeren: Det hele skyldes sociale problemer

Linda H. Graaf og Mats Löfving er er helt anderledes klare i deres advarsler, end man er vant til i Sverige. Graaf kalder klanerne ”systemtruende” og ”samfundstruende”.

 

Det sætter nu statsminister Löfvén under kraftigt pres. Han er bange for at tabe magten ved næste valg, og det kan virkelig få ham op af stolen.

 

Så nu er han begyndt at tale om, at de storkriminelle klaner måske nok alligevel har noget med indvandringen at gøre.

 

Men han forsikrer fortsat, at det ikke har noget med indvandrerklanernes medbragte voldskultur at gøre.

 

Det bliver ellers tydeligt for flere og flere i Sverige, at man har importeret en voldskultur fra især den muslimske verden.

 

Men landets statsminister nægter hårdnakket.

 

Han forklarer, at indvandrerklanernes enorme og brutale kriminalitet skyldes sociale problemer, der skaber ”spændinger” i samfundet. Indvandrernes dårlige kår kan få dem til at reagere voldeligt.

 

Så den eskalerende voldspiral er åbenbart ikke primært synd for svenskerne. Den er synd for indvandrerne.

 

Löfvéns afsindige søforklaringer

De mest klarsynede af dem, forsøger nu at afsløre og bremse klanernes magt. Men udviklingen er kommet så langt, at det bliver meget svært at bremse den.

 

Klanerne er for stærke. Politikerne – specielt til venstre – er for slatne.  Og befolkningen er nok for autoritetstro. Man kan på ingen måde udelukke, at Löfvén med alle hans afsindige søforklaringer bliver genvalgt ved næste valg.

 

For Danmark vil det være skidt. Den svenske klankriminalitet rejser også over Øresund.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…