Nu skal der synges arabiske sange i børnehaven

Den muslimske befolkningsandel vokser kraftigt i de europæiske lande. I takt med dette vinder arabisk-muslimsk kultur og arabisk sprog mere og mere frem i vores samfund.

 

Stille og roligt sker der på den måde en islamisering af hverdagen.

 

I Tyskland går denne proces meget stærkt, og den giver sig mange forskellige udslag.

 

I delstaten Sachsen har man således en forening, der blandt andet tager ud til børnehaver og synger sange på arabisk.

 

En repræsentant for foreningen siger, at man på den måde vil få arabiske børn til at føle sig hjemme.

 

Man ligner en undskyldning for sig selv

Man skulle mene, at børnehaver og skoler snarere skulle sætte meget stærkere ind for at få arabiske børn til at føle sig mere hjemme i tysk sprog og kultur. Så de kunne tilegne sig modtagerlandets europæiske sprog og værdier.

 

I Tysklands nye, kæmpestore muslimske befolkning kniber dette ganske gevaldigt. En stor del af indvandrerne lever i parallelsamfund med høj kriminalitet og ringe respekt for det tyske samfund.

 

Tyrkerne er den største gruppe, og de identificerer sig langt mere med Tyrkiet end med Tyskland. Tyrkiets islamistiske præsident Erdogan er en ekstremt populær mand blandt de tyrkiske indvandrere, der ser ham som deres politiske leder.

 

Men også araberne danner i den grad parallelsamfund.

 

Alligevel er der i den brede tyske offentlighed stort set ingen kritisk debat om islams indflydelse og muslimske parallelsamfund. I Merkels Tyskland har man i den grad bestræbt sig på at fortie den slags. Hvad det angår, lever man stadig i skyggen af landets mørke fortid.

 

Man går rundt og ligner en undskyldning for sig selv. Man viger for det selvbevidste pres fra tyrkiske og arabiske kredse.

 

Europa risikerer at bukke under for sin politiske korrekthed.

Nu arrangerer man så sang på arabisk i børnehaver.

 

Europa risikerer at bukke under for sin egen politiske korrekthed. Den er meget udtalt i Tyskland. Men vi mærker den jo også tydeligt i Danmark.

 

Arabiske sangarrangementer i børnehaver er det vist endnu ikke blevet til herhjemme. Men det kan måske komme.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…