Stram Kurs-aktioner fik rasende muslimer på gaden – så afslørede de deres voldsomme jødehad

Rasmus Paludan fra Stram Kurs har gennemført en række demonstrationer og aktioner i danske boligområder med mange muslimske indvandrere. Paludan har på det seneste også spillet bold med et eksemplar af koranen og han har brændt eksemplarer af koranen af. Formålet har været, at afsløre de holdninger, der trives i sådanne områder: Fjendtlige holdninger over for ytringsfriheden og det danske samfund samt en underkastelse under islam.

 

I sidste uge besluttede Paludan at gennemføre demonstrationer med koranafbrænding i Malmø, hvor en stor del af indbyggerne  har ikke-vestlig ofte muslimsk baggrund.

 

Paludan fik dog indrejseforbud af det svenske myndigheder, der frygtede voldsomme uroligheder.

 

Han var dog ikke selv enig i, at han er truslen mod Sverige.

 

– Jeg tror, ​​det er dem, der reagerer på, hvad jeg gør, der udgør en trussel, sagde han i en kommentar ifølge svenske medier

.

Det var dog også næppe Rasmus Paludan og hans happenings, politiet frygtede. Derimod ved politiet kun alt for godt hvilken vold, det kan udløse, når muslimer føler sig krænkede og mener, at Muhammed fornærmes.

 

Og volden og ildspåsættelserne kom da også, selv om Paludan blev holdt ude.

 

Flere end 300 var på gaden, og det endte med vejafspærringer, bål i gaden, angreb på politiet og Allahu-akbar-råb. (SVT og Twitter).

 

Der var nemlig andre tilhængere af Stram Kurs, som spillede fodbold med en koran og satte ild til en anden koran, inden de blev stoppet af politiet.

 

Det udløste voldsomme demonstrationer, hvor der blandt andet blev råbt Allahu akbar, der betyder Allah er størst. Der blev sat ild til blandt andet flere biler.

 

Det kan man se på nogle af de videoer som blev lagt på nettet i løbet af weekenden.

(artiklen fortsætter under videoen…)

På andre videoer blev der råbt hadefuldt mod jøder. Avisen Kvällsposten.se skriver, at den kan bekræfte, at der var hadefulde ytringer mod jøder i forbindelse med demonstrationerne.

 

Læs også: https://www.friatider.se/muslimer-uttryckte-judehat-under-upplopp

 

Jøder, husk Khaybar, Mohammads hær vender tilbage 

Filmene viser en skare mennesker med knyttede næver, der råber på arabisk:

 

– Jøder, husk Khaybar, Mohammads hær vender tilbage.

 

Råbet om Khaybar er et fjendtligt råb, som ses som opfordring til at dræbe jøder.

 

Khaybar var et sted, hvor jøder blev myrdet af profeten Muhammad og hans tilhængere i 628.

 

Freelancejournalist Victor Pressfeldt var til stede og fulgte begivenhederne hele eftermiddagen indtil lørdag aften, og han bekræfter, at han hørte det antisemitiske råb.

 

– Ja, jeg har i det mindste hørt det ved et par lejligheder. Der var en fyr, der oversatte til mig fra arabisk, og han var selv meget ked af det, der blev råbt. Han sagde, at “nu er det ikke længere min manifestation, men nu vil de dræbe jøder”. Det var skræmmende, siger han til avisen.

 

Der var da også synlige islamister og tilhængere af Islamisk Stat blandt deltagerne i demonstrationen. Det siger Victor Pressfeldt til avisen.

 

expressen.se bringer en enslydende beskrivelse samt en video med de antisemitiske slagord.

 

De antisemitiske slagord kan også høres på videoen her:

Og her

a

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…