Martin Henriksen: Nu er det afgørende – grænsekontrollen skal være permanent

 

Af Fhv. MF. Martin Henriksen. Medlem af Dansk Folkepartis Hovedbestyrelse

 

Regeringen har på et pressemøde meddelt, at myndighederne går i gang med at lukke ned for indvandringen og grænserne. Det tog desværre for lang tid. Men bedre sent end aldrig.

 

Jeg har selv igennem længere tid bl.a. her i Den Korte Avis opfordret regering og Folketing til at lukke ned for indvandringen, så jeg er naturligvis tilfreds med den seneste udvikling. Det er det rigtige at gøre for Danmark. Det er jeg helt sikker på.

 

Dog forstår jeg det sådan, at der ikke er tale om en total lukning. Men det må vi allesammen følge tæt. Det agter jeg ihvertfald at gøre. Der skal naturligvis også lukkes ned for asylansøgere, ligesom der som det klare udgangspunkt skal være et stop for den øvrige indvandring.

 

Nu er det afgørende for Danmark, at de nationalkonservative kræfter holder sammen og står fast på at grænserne skal kontrolleres strengt – også efter corona. Lad det blive højrefløjens fælles politiske ståsted. Det kan vi bygge videre på. Det er mit håb og ønske.

 

Sagen er den, at overdreven globalisering og indvandring i denne situation, ligesom i så mange andre situationer, har skabt flere problemer for almindelige mennesker, end det har løst. Det faktum bør de politiske partier bredt anerkende og stå ved.

Jeg skal ikke lægge skjul på, at jeg også gerne ser en fortsat restriktiv linje i fremtiden, coronavirus eller ej. Men uanset om man er for eller imod en restriktiv indvandringspolitik, så bør man i den nuværende situation bakke op om et indvandringsstop og lukning af de danske grænser.

Vi lever i en verden hvor det kan gå rigtig hurtigt med spredning af dødbringende virusser, og hvor vores politi dagligt kæmper med konsekvenserne af islamisk indvandring og grænseoverskridende kriminalitet. Vi lever i en verden hvor kulturkampe- og kulturkonflikter river og flår i vores engang så fredelige og ordentlige samfund.

Overdreven globalisering er et elitært og anti-nationalt projekt, hvor de negative konsekvenser rammer de mest udsatte borgere hårdest og samtidig går udover almindelige menneskers levevilkår.

Når der gik så lang før regeringen trådte til og gjorde det nødvendige, så er det pga. den indgroede modstand mod at værne om det nationale, en modstand som stikker dybt og favner bredt i det poltiske system. Men jeg håber oprigtigt, at det nu vil ændre sig.

Vi skal i den nuværende situation gøre hvad, vi kan for at passe på Danmark. Men vi skal også understrege det indlysende, nemlig at når der skal passes på et land, så griber man til grænsekontrol og restriktive indvandringspolitikker. Det gør man, fordi det virker. Det skal gentages igen og igen, for det er en indlysende sandhed.

“Sådan passer vi på Kongeriget Danmark”

Det skal socialisterne og de politisk korrekte liberale sandhedsfornægterne have at vide indtil deres ører falder af.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…