Frankrig i krig – ramt af nyt terrorangreb: Tre dræbte og flere sårede i Nice af mand, der råbte “Allahu akbar!”

Klokken 9 blev Frankrig ramt af et nyt frygteligt terrorangreb.

 

Ved en kirke i Nice gik en mand til angreb med kniv. Ifølge flere vidner råbte gerningsmanden “Allahu akbar!” (“Allah er størst!”)

 

Han dræbte tre og sårede flere, skriver BFMTV.

 

Myndighederne oplyser, at en kvinde har fået skåret halsen over. Det var den samme brutale nedslagtning, som ramte skolelæreren Samuel Paty.

 

En mand er anholdt.

 

Borgmester i Nice er på stedet og skriver i et tweet, at alt tyder på terror.

 

Terrortruslen mod Frankrig er generelt meget stor. Den kommer helt overvejende fra de enorme muslimske parallelsamfund i landet. Og den er vokset dramatisk på det seneste.

 

Den 16. oktober blev læreren Samuel Paty således halshugget af en islamist i en forstad til Paris – fordi han havde brugt Muhammed-tegningerne i sin undervisning. Siden har der været enorme spændinger i landet med mange trusler mod franskmændene og deres politikere.

 

Al-Qaida har også været ude med terrortrusler mod Frankrig.

 

Islamister i Frankrig har gjort fælles sag med den islamistiske tyrkiske præsident Erdogan, der fører en meget aggressiv retorik mod Frankrig.

 

De franske yndigheder er i højeste alarmberedskab. Straks efter terrorangrebet oplyste indenrigsminister Gérald Darmanin på Twitter, at han vil afholde et krisemøde i sit ministerium. Her menes også præsident Macron at deltage.

 

De brutale terrorangreb kommer oveni, at Frankrig kæmper hårdt med coronasmitten.

 

Efter dette nye terrorangreb på Frankrig øges faren for, at situationen i landet udvikler sig meget eksplosivt.

 

(BFMTV og Le Figaro)

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…