“Antiracistiske” ekstremister smadrer statuer – der er grund til at frygte, at volden blive værre

De begynder med historiske statuer men brede sig hurtigt og For nylig skrev en hjemlig debattør, at han fandt det retfærdigt, hvis statuer af ledende sydstatsfolk under den amerikanske borgerkrig 1861-65 blev fjernet.

 

Det ville dog ikke være rimeligt, mente han, hvis det også skulle dreje sig om f.eks. USA’s første præsident, George Washington (1789-97), der selv var slaveejer.

 

Så gerne væk med statuer og andre mindesmærker af Jefferson Davis, præsident for de konfødererede stater under borgerkrigen, og ned med Robert E. Lee og “Stonewall” Jackson, de to kendteste generaler for sydstaterne.

 

Det vil brede sig til andre dele af historien

Det er dog i praksis ikke det eneste, der kommer til at ske, hvis Black Lives Matter (BLM) og andre venstreekstremister får magt, som de har agt. Udslettelsen af historien kommer ikke til at standse der.

 

Fem af USA’s første syv præsidenter var slaveejere, afskyeligt efter vores målestok og også allerede dengang genstand for konstant voksende kritik.

 

Så nej, det vil ikke stoppe med figurerne fra borgerkrigen.

 

Også statuer og andet af George Washington, Thomas Jefferson og James Monroe vil blive fjernet fra offentligheden.

 

Mount Rushmore skal vel så også bortsprænges, når nu tre af de fire afbillede præsidenter var enten slaveejere eller udtrykte sig stærkt nedsættende om bl.a. indianere (Theodore Roosevelt)?

 

Også den fra Tyskland til Danmark indvandrede Ernst Schimmelmann må ud af danmarkshistorien. Gadenavne opkaldt efter slaveejere vil ikke blive tolereret, hvis BLM får lov at bestemme.

 

Den ekstreme politik brede sig til Demokraterne i USA

Det er jo netop det, der er hele logikken her. BLM er ikke en moderat gruppe.

 

Organisationens ideologi kan bedst sammenlignes med en form for racistisk nykommunisme, hvor målet er en omstyrtning af det bestående og indførelsen af et både totalitært og anarkistisk samfund, hvor gadens pøbel hersker, og hvor politiet er kuet.

 

I USA bliver det nu taget alvorligt af politikere hos Demokraterne, at politiet skal ”defundes”, altså have skåret deres budgetter betragteligt. De sparede penge skal så gå til social ingeniørkunst, altså milde pengegaver til de dårligst stillede, især sorte.

 

Kriminaliteten vil stige

Resultatet, hvis det kommer til at ske? En voldsom stigning i kriminaliteten, hvor sorte i forvejen er ekstremt overrepræsenterede på den dårlige måde.

 

Sorte amerikanere udgør 13 procent af befolkningen i USA, men står for chokerende cirka 40 procent af alle drab.

 

Moddemonstranter i Storbritannien, der forsøger at beskytte statuer, der er i fare for at blive smadret af kriminelle elementer, kaldes nu rutinemæssigt ”ultrahøjreorienterede” og lignende af DR, TV2 og Berlingske, så meget for sidstnævntes borgerlighed.

 

Uden historie er vil ikke længere et folk

Fornuftige mennesker bør gøre sig klart, at dette er et åbenlyst angreb på vores samfund og derfor i sidste ende på os selv.

 

Hvis man ødelægger vores fortidsminder – og det stopper ikke med statuer af slaveejere – ødelægger man vores mulighed for at forsvare os.

 

Uden kendskab til vores historie – også de dele af den, vi i dag tager afstand fra – er vi ikke længere et folk, og vi har ikke længere et land.

 

Så bliver det sådan, som George Orwell skrev i sit mesterværk 1984:

 

”Alle beretninger og optegnelser er blevet tilintetgjort eller forfalsket, alle bøger er blevet skrevet om, alle malerier er blevet ændret, gader og bygninger er blevet døbt om, alle kendsgerninger er blevet forandret. Og denne proces fortsætter dag for dag og minut for minut. Historiens gang er standset.”

 

Er det ad den vej, vi ønsker at gå?

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…