Flere forretninger på indvandrertætte Nørrebro afkrævet “beskyttelsespenge” – nu er der nyt i sagen

Et 28-årigt bandemedlem bliver tirsdag fremstillet og sigtet i en sag om afpresning, skriver Københavns Politi i en pressemeddelelse.

 

Københavns Politi har i dag anholdt en 28-årig mand, der sigtes for at have afpresset personale i flere forretninger på Nørrebrogade i København.

 

Manden, der er medlem af en bande, er sigtet for i perioden 20. januar 2020 til 31. januar 2020 at have truet erhvervsdrivende til at betale såkaldte beskyttelsespenge.

 

»Københavns Politi fastholder fokus på sager om afpresning af forretninger, og med dagens fremstilling sender vi et kraftig signal til det kriminelle miljø om, at afpresning og trusler er helt uacceptabelt,« siger vicepolitiinspektør og leder af Afdeling for organiseret kriminalitet i Københavns Politi, Knud Hvass.

 

Den anholdte nægter sig skyldig. Han bliver fremstillet i grundlovsforhør i dag med henblik på varetægtsfængsling. Der vil blive begæret lukkede døre af hensyn til den videre efterforskning, og Københavns Politi kan derfor ikke kommentere sagen yderligere.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…