Besøg Naturkraft – her kan børn og voksne opleve naturens vilde kræfter

Til den nette sum af 300 millioner kroner over to bygge år. Nu kan publikum gå rundt på et kæmpe areal og slå op i naturens levende ordbog. Med alt der findes i vores dejlige danske natur, i fortiden og sandelig meget mere af nutiden.

 

Mange fonde har gjort det muligt, at det tidligere øde landskab mod Søndervig, nu sprudler af liv og historie. Danmark dejligst samlet på et sted, hvor mange timer kan tilbringes i dette mester værk.

 

Analyser har gennem flere år vist, at turisterne i området er glade for naturen, men de mangler attraktioner og videnscentre, som de kan besøge på deres ferie. Udviklingsplanen peger derfor på et stort behov for oplevelsestilbud, der ikke er afhængige af vejret, men som kan bruges året rundt og forlænge sæsonen.

Direktør Nina Kovsted Helk fra Foreningen Realdania siger om projektet:”Naturkraft er med til at løfte hele Ringkøbing Fjord-området. Ikke kun for turister, men også for dem, der bor og lever der. I Realdania er vi glade for at være med til at støtte realiseringen af et ambitiøst og nytænkende bud på en attraktion. Formålet med Naturkraft er i sidste ende at fremme viden om klima, miljø og bæredygtighed og dermed udbrede FN’s Verdensmål – det ser vi naturligvis som en vigtig mission.”

Naturkraft bliver en oplevelsesarena, hvor naturens kræfter sættes i spil gennem leg og læring. Op imod 280.000 forventede årlige gæster kommer til på egen krop at mærke naturens kræfter og gå på opdagelse i viden, der sætter tankerne i gang om menneskets samspil med naturen og skal inspirere til en mere klimabevidst fremtid.

Læs mere på natukraft.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…