Pakistanske bandere har i årevis misbrugt britiske piger – passive myndigheder frygtede at blive kaldt racist og islamofob

Arkivfoto: Politiet

Politisk korrekthed kombineret med angsten for at blive stemplet som racist og islamofob, er et kraftigt redskab.

 

Det har lammet de engelske myndigheder i årevis.

 

Ingen har turde gribe ind overfor især pakistanske ofte muslimske mænds udnyttelse af helt unge piger, som i nogle tilfælde er mindreårige.

 

Der er tale om organiseret seksuelt misbrug der er sat i system, og som har fået lov til at foregå næsten uhindret, fordi ingen af de ansvarlige myndigheder har vovet at røre ved “den varme kartoffel”. Gennem årene er det gang på gang kommet frem, at politi og andre myndigheder har været handlingslammet af politisk korrekthed, og frygt for at blive stemplet som racist og islamofob.

 

Problemet går helt tilbage til 1975 og det er bare fortsat med at vokse. Læs mere her

 

Sagerne begyndte for alvor at komme frem i 2011 da journalisten Andrew Norfolk begyndte at skrive om dem i The Times. Læs Kirsten Valeurs artikel her

 

I 2014 viste en parlamentsrapport, at mindst 1400 britiske piger var misbrugt.

 

Blandt andre DailyMail skrev om pakistanske bandes misbrug af britiske piger. Læs mere her

 

En forsker fortalte i britisk TV (BBC), at hun allerede i 2001 skrev en rapport om det store problem med misbrug af britiske piger. Men misbruget blev forsøgt dysset ned. Læs mere her

 

I 2018 skrev 20 (af 650) britiske parlamentsmedlemmer et åbent brev til daværende justitsminister Sajid Javid. Medierne prøvede at tie brevet ihjel. Men Javid tog sagen op. Og ingen kunne beskylde ham for at være anti-muslimsk, da han selv har pakistansk og muslimsk baggrund. Læs mere her

 

Omsider er nogle af gerningsmændene blevet dømt. Det har Kirsten Valeur skrevet en omfattende gennemgang af her.

 

394 mænd er foreløbig dømt for seksuelt misbrug af piger – ofte britiske og ofte mindreårige. Peter McLoughlin har lavet en gennemgang af sagerne og er nået frem til, at 85 procent af gerningsmændene er muslimer.

 

Men det er ikke slut. Nye piger står frem og fortæller hvad de har været udsat for. Se artikel af Pamela Geller.

 

Mainstream medierne gør fortsat meget for at mørklægge disse sager, men takket være folk som Andrew Norfolk, de 20 parlamentsmedlemmer og nu også Tommy Robinson, er det ikke lykkes.

 

Det er vanskelige sager og en af pigerne der er stået frem bliver nu selv anklaget.

 

Hendes vidnesbyrd skal selvfølgelig i sidste ende bedømmes af en domstol. Men her er hendes historie, der ligner andre pigers historie.

 

Hun har fortalt hvordan hun tilsyneladende var blevet bedøvet og voldtaget af en muslimsk sex-bande fortrinsvis pakistanere. Hun fortalte om, at det har stået på i årevis og om hvad der skete, hvis ikke hun var imødekommende.

 

Nu er der rejst sigtelse. Mod hende!

 

Politiet efterforsker skam grundigt når denne slags sager dukker op

Pigen er 19 år, og fra Barrow-in-Furness, en mellemstor provinsby. Se bla gellerreport.com.

 

Efter at hun på de sociale medier har fortalt sin historie og vist billeder fra mishandlingen, er alle sejl sat ind i efterforskningen. Der er syv tiltalepunkter mod hende!

 

Både hendes fortælling og ikke mindst de uhyggelige billeder har udløst en storm på de sociale medier.

 

Det er politichefen fra distriktet i Cumbrien, Dean Holden, der svarer på spørgsmål. Vi sørger for, at der kommer et robust svar på disse beskyldninger, forsikrer han om.

 

Nu anklages pigen, og beskyldes for bevidst at hindre opklaring af problemet – “perverting the course of justice” hedder det.

 

Myndighederne vil afskrække.

 

Signalet man ønsker at sende : “hold din mund”!

 

Hvad er hendes påstand. Hvad er det hun siger, er foregået?

Hun siger, at det har stået på i mange år og at hun ikke er den eneste pige fra området som udnyttes på denne måde. Hun siger også, at det ikke kun er områdets mænd, der serviceres, men der kommer mænd på besøg udefra. Desuden siger hun, at hun også selv bliver fragtet ud omkring.

 

Fortrinsvist  i områderne Yorkshire, Lancashire og Cumbrien, og nævner byerne Manchester, Leeds, Huddersfield, Oldham, Preston, Blackpool, Lancaster og Morecambe.

 

Da hun ikke længere opfyldte betingelserne, og grundet corona ikke var imødekommende nok, blev det for meget. “Relationen” gik over gevind, da afstraffelserne mere og mere fik karakter af tortur.

 

I årevis var hun “med på legen”, og i starten  troede hun, at mændene kunne lide hende og brød sig om hende. De gav hende gaver, og forsynede hende med de stoffer hun var blevet afhængig af.

 

Så hun gjorde alt for at skjule hvad der foregik, og skjule sporerne fra afstraffelserne. Men efterhånden som de tog til, var det meget vanskeligt at skjule sporene. Til sidst, efter at hun igen ikke havde været imødekommende nok, blev det for meget.

 

Det var værre end de andre gange, for denne gang skulle hun for alvor have en lærestreg for ikke at tage ved lære. Ud over at blive slået, fægtede en af dem rundt med en kniv. Han mente, at jeg skulle slås ihjel.

 

Der er tusindvis, måske titusindvis af piger, der er udsat for dette. Denne pige siger : “dette er onde, men snu mænd. De ved hvordan de skal manipulere, overbevise og true piger til at blive. Når de ikke kan, bruger de ekstrem vold”.

 

Da der er en igangværende undersøgelse, og da der endnu ikke er fældet dom, må udtrykket angivelig tages i brug.

 

Den ekstreme vold – den angivelige vold – hun henviser til, er så ondskabsfuld og sadistisk, at det er ufatteligt. Hun fortæller om, hvordan hun er blevet mærket, ved at bogstaver er blevet snittet ind i hendes hud, hvordan cigaretter er blevet slukket på hende, hvordan hun har haft indre blødninger i hjernen og synsforstyrrelser, hvordan hendes øre har været splittet, hvordan hun er blevet slået og skåret på fingrene, hvordan hun er blevet skåret på halsen, hvordan knogler i ansigtet og ribben har været brækket, hvordan de har truet med at skære hendes bryster og brystvorter af.

 

“De har taget alt tøjet af mig, slået mig, og efterladt mig på øde steder langt væk fra alt og alle…….ingen penge, telefon, ID, tøj, sko, ingenting”.

 

Den ene gang var det vinter, og jeg blev meget underafkølet, tilføjer hun.

 

Hun er meget specifik med steder og enkelthændelser, at der skal mere end en almindelig fantasi til, falsk at iscenesætte en sådan historie. Desuden virker det hun fortæller om, efter alt at dømme selvoplevet. Det selvom begivenhederne erindres gennem et slør af frygt, forvirring, angst, stofpåvirkning og sandsynligvis delvise fortrængninger.

 

Men hvis politiet har ret i deres mistanke, og denne historie er falsk og iscenesat, måske for at få opmærksomhed, så er det en ringe trøst. For der er i tusindvis af andre piger i samme situation lige nu, og der er i tusindvis af piger, der efterfølgende lever skadet og traumatiseret, fordi de har været igennem det samme, eller noget lignende det, som den 19 årige pige fra Barrow-in-Furness fortæller om.

 

Det er umuligt at vurdere, hvad der er rigtigt og forkert i denne ene konkrete beretning.

 

Men man læser den i lyset af de mange andre beretninger, rpporter og nu også hundredevis af domme mod pakistanske og ifølge Peter McLoughlin næsten alle muslimske mænd.

 

Hvorfor mon fænomenet voldtægtsbander – “grooming gangs”- er så udbredt?

Tommy Robinson kalder det “rape jihad”. Og det er det for os. Voldtægt. Men for nogle muslimske mænd, er det en rettighed.

 

Det der er forkert i den ene verden, er rigtigt i den anden.

 

Ifølge islamisk lov, så kan muslimske mænd tage “fanger af den højre hånd” jf. koranen 4:3, 4:24, 33:50.

 

Det betragtes som krigsbytte, og som en rettighed Allah har tildelt.

 

Denne rettighed til at tage vantro kvinder til fange som sexslaver er specifik i 33:50, og gøres generelt gældende i 4:3 og 4:24. Se jihadwatch.org.

 

For mange muslimer står koranen, sharia og islam i et og alt over reglerne i de vantro samfund – skrevne som uskrevne love.

 

I gode hænder

Politichef Dean Holden forsikrer om, at henvendelser som disse : “er noget vi tager ekstremt alvorligt, hvorfor vi også har sørget for en uafhængig gennemgang udefra, for at sikre, at efterforskingen er gennemsigtigt og professionel”.

 

Han nævner professionel flere gange.

 

Når så mange unge piger gennem så mange år er blevet ramt af dette svineri, og har fået ødelagt deres liv, forkommer professionelle at smykke sig med ufortjente fjer.

 

For i alt for mange år, har unge piger såvel som pigebørn i England, ikke været i gode hænder. Hverken hos dem der skulle sørge for omsorgen, eller hos dem der skulle sørge for deres sikkerhed.

 

Korrekthed på CV’et

De engelske myndigheder har svigtet massivt. Hvad er der sket?

 

I mange år, er kun folk med de rigtige holdninger blevet ansat i ledende stillinger. Deroppe er det et “must” at være pro islam.

 

Når de korrekte holdninger på denne måde, bliver et ansættelseskrav til ledende poster i samfundet, både hos myndighederne og de øvrige institutioner, så lammes samfundet.

 

Hvis nogen i organisationen, nedad i hierarkiet, bryder med den korrekte linje, så sanktioneres der hårdt. Enten så udstødes man socialt eller også ultimativt med fyring.

 

Det lammer, når alle er bange for at blive stemplet som racist og islamofob.

 

Og når det handlingslammer myndighederne, sådan som det har gjort de sociale myndigheder og politiet i England, så er det de mest udsatte det går hårdest ud over. I dette tilfælde helt unge, ofte udsatte, piger, som er lette at lokke i fælder.

 

Ven eller fjende?

Får det hele lov til at skride endnu mere i korrekt retning, så bliver det endnu vanskeligere at skelne “vores” myndighed fra fjenden. Politisk islam.

 

Er det det ansigt, man sporadisk begynder at ane hos det engelske politi og anklagemyndigheden ?

 

Det er ikke til at se, at de som udgangspunkt, er på pigens side.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…