Muslimsk kvinde blev udnævnt til rådgiver for socialdemokratisk udenrigsminister – men så blev hendes skjulte dagsorden afsløret

Nurhan Soykan (Arkiv/Skærmprint: Youtube)

I Tyskland er den politiske korrekthed meget stærk, hvilket giver sig talrige udslag.

 

Således er Socialdemokratiet (SPD) meget langt fra de holdninger, der præger de danske socialdemokrater – frem for alt i udlændingepolitikken. Det tyske parti står her for en ekstremt blød linje, som minder om en blanding af Det Radikale Venstre og Enhedslisten i Danmark.

 

SPD sidder i regering som juniorpartner til de borgerlige i CDU/CSU. Socialdemokraten Heiko Maas er udenrigsminister.

 

Maas og hans ministerium har netop givet en rystende opvisning i, hvor slemt det står til med de tyske socialdemokrater i udlændingepolitikken.

 

Udenrigsministeriet udnævnte en muslimsk kvinde ved navn Nurhan Soykan til rådgiver i religiøse spørgsmål. Hun skulle være ansvarlig for et projekt, som man har kaldt ”Religion og udenrigspolitik”.

 

Men så blev hendes skjulte dagsorden afsløret.

 

Stærkt belastende oplysninger forbinder hende med islamistiske, antisemitiske og antidemokratiske holdninger.

 

Alarmklokkerne burde have ringet

Da Udenrigsministeriet udnævnte Nurhan Soykan, var hun næstformand i paraplyorganisationen ”Muslimernes Centralråd” (”Zentralrat der Muslime”).

 

Allerede her burde alarmklokkerne have ringet i ministeriet.

 

”Muslimernes Centralråd” rummer en række medlemsorganisationer, som repræsenterer ekstremistiske synspunkter. Ifølge den tyske efterretningstjeneste (Verfassunsschutz) er en række af dem forbundet med den islamistiske verdensbevægelse, Det Muslimske Broderskab.

 

 

Svælgede i sammensværgelser

Ifølge avisen WELT AM SONNTAG har Nurhan Soykan delt en række opslag på Facebook, der svælgede i antiamerikanske sammensværgelsesteorier, jødehad og islamisme. I mellemtiden har hun slettet dem, men avisen nåede at få fingre i en hel del af dem.

 

Således slog den nyudnævnte rådgiver tre fotos op af palæstinensiske børn. De var ledsaget af teksten: ”Dette er et israelsk fængsel, der er fyldt med palæstinensiske børn, som er blevet tvangsfjernet fra deres forældre, selv om disse ikke har begået nogen form for forbrydelse.”

 

Men de pågældende fotos viste faktisk børn på Vestbredden, der stod i kø for at få uddelt suppe!

 

Nurhan Soykan delte også en artikel, der i fuldt alvor hævdede, at præsident Barack Obama havde givet CIA ordre til at uddanne terrororganisationen Islamisk Stat.

 

Hun ledsagede denne rablende påstand med bemærkningen:  ”Mangt og meget bliver for hurtigt afvist som sammensværgelsesteori.” Skrevet af en rådgiver for den tyske udenrigsminister …

 

Soykan opdagede åbenbart, at den historie ikke var så heldig. Hun slettede i hvert fald opslaget. Men det var altså blevet opdaget af WELT AM SONNTAG.

 

Forbindelser til Hizb ut-Tahrir

På Soykans Facebook-side har man også kunne finde andre interessante opslag.

 

Der har været indlæg fra den store islamistiske bevægelse Milli Görüs (der også er yderst aktiv i Danmark). Der har været indlæg fra en ”hjælpeorganisation”, der anklages for at finansiere den islamiske terrororganisationen Hamas.

 

Soykan har også videregivet tekster fra sitet ”Generation Islam”, som den tyske efterretningstjeneste forbinder med det rabiate Hizb ut-Tahrir.

 

Nurhan Soykan er sandelig alletiders rådgiver for en socialdemokratisk udenrigsminister. Hun ville formentlig have fået mulighed for at drive sit spil inden for murene, hvis det ikke havde været for afsløringerne i WELT AM SONNTAG.

 

Tåkrummende pinlig

Efter at Soykans politiske dagsorden var blevet afsløret, meddelte Udenrigsministeriet ganske kort, at projektet ”Religion og udenrigspolitik” indtil videre var stillet i bero.

 

Sagen er tåkrummende pinlig – og skræmmende.

 

Så langt ud i naivitetens vanvid kan et socialdemokratisk parti af den politisk korrekte, venstresnoede slags altså bevæge sig.

 

https://www.welt.de/politik/deutschland/plus212683089/Nurhan-Soykan-Eine-radikale-Stimme-fuer-das-Auswaertige-Amt.html?cid=onsite.onsitesearch

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…