Jeg besøgte Motalavej, der er overtaget af arabiske familieklaner – reelt er der kun én ting vi kan gøre

Mine tanker efter et besøg på Motalavej i Korsør

 

Af Martin Henriksen. Folketingskandidat i Sjællands Storkreds for Dansk Folkeparti

 

I dag mandag besøgte jeg et af Danmarks “besatte” områder: Motalavej i Korsør.

 

Motalavej er stedet, hvor de arabiske familieklaner bekriger hinanden og bekriger danskerne.

 

De skaber så meget ‘krig’, at man næsten ikke kan mene andet, end at vi snart skal til at diskutere hjemsendelser af uintegrerbare indvandrere og efterkommere – hvis udviklingen altså for alvor skal vendes.

 

På Motalavej ser man små grupper af arabiske drenge der spiller op, og børn der leger på legepladsen, velvidende at tingene hurtigt kan eksplodere.

 

Det er et andet Danmark, ja faktisk er det vel ikke rigtigt Danmark. Jo, på papiret, men ikke kulturelt og religiøst. Der er Motalavej noget andet.

 

Området er et symbol på vores kollektive tossegodhed og naivitet. Jeg erklærer ikke kampen for tabt. Det vil jeg gerne understrege. Men vi har ikke vundet første halvleg, det er helt sikkert, så der er behov for et effektivt og hårdtslående comeback.

 

Det er absurd at tænke på, at myndighederne med jævne mellemrum står magteløse overfor de arabiske familieklaner på Motalavej i Korsør. Det er simpelthen utroligt, at vi bare finder os i det.

 

Når de arabiske familieklaner tager over, og politikerne reelt opgiver et sted som Motalavej, så ender det med lovløshed og tilfældige voldseksplosioner. Sådan har det været igennem længere tid.

 

Jeg mener naturligvis, at vi skal have mere politi, men samtidig ved jeg også at det ikke er nok. De stridende klaner forsvinder jo ikke, fordi der kommer en ekstra betjent eller to. Sådan fungere tingene ikke.

 

Sagen er jo den, at når arabisk kultur og islam vinder frem, så stiger intolerancen, volden, chikanen, truslerne og hadet i ethvert samfund.

 

Hvis problemet med ‘besatte’ områder virkelig skal løses er der reelt kun et at gøre.

 

Flere herboende flygtninge og indvandrere skal sendes hjem.

 

Men desværre bliver problemernes reelle omfang nedtonet af de etablerede medier og de fleste politiske partier.

 

Jeg håber, at det en dag bliver anderledes. En ting er ihvertfald helt sikkert, og det er, at vi aldrig må opgive kampen for Danmark.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…