Migranter fra Morialejren på Lesbos – endnu et eksempel på, at DR manipulerer

Af Jørgen Bæk
Sagen drejer sig om hvorvidt Danmark skal tage imod migranter fra Lesbos.
DR har hentet en nydelig kvinde, der selv har været flygtning og fået en god uddannelse i Danmark. Hun fortæller rørende om sin egen tur til Danmark, så man kun kan få ondt af de stakkels mennesker på flugt og selvfølgelig får man det – for det er en ulykke at de er det.
Underforstået at migranterne vil være gode og nyttige samfundsborgere
På den anden side sidder Søren Espersen fra Dansk Folkeparti. TV ordstyrerens attituder afslører med al tydelighed hvem han synes om og er enig med.
DR bruger hele tiden ordet flygtninge, hvor Søren Espersen kalder dem migranter, hvad de jo givetvis også er – de er fra mange lande lige fra Pakistan til Vestafrika.
Formålet fra DR’s side er ikke til at tage fejl af. Man har valgt en mønster migrant som model således at hun får al sympatien.
På den anden side Søren Espersen, der tillader sig at være realist og peger på at menneskesmuglerne har stukket blår i øjnene på disse migranter.
Pakistanske migranter tænder ild i lejren for derved at tvinge Europa til at tage imod de migranter der nu ikke har tag over hovedet.
DR går helt uden om problemerne i Sverige – det skal man søge oplysning om andre steder.
DR går helt uden om at en betydelig del af migranterne ikke kan og ikke vil integreres og som anser sharia loven for vigtigere end den danske grundlov.
DR går helt uden om at det er overbefolkningen, menneskesmuglerne og de arabiske evigheds stridigheder der er problemet.
Det er så let at sidde i sit elfenbenstårn og sige: Se hvor god og barmhjertig jeg er – uden at det koster.
Realiteterne er uhyggelige og faretruende, og EU har slet ikke formået at se dem i øjnene.
Når FN’s medlemmer består af et stort overtal af de lande der gerne vil eksportere deres fødselsoverskud, kan man heller ikke forvente særlig hjælp til Europa fra den kant.
Jeg tror at EU har skadet Europa ved at sætte en lavine i gang som ikke er til at standse.
Hvad gør EU for at standse de stenrige menneskesmuglerne ?- intet !
Vi skal hjælpe folk i nød siger de dyds signalerende mennesker. Ja det skal vi, men der er måske 200 millioner der er i nød på grund af uduelige ledere, klan stridigheder, æresbegreber
borgerkrige og trosretninger og det udnyttes af kyniske menneskesmuglere der tjener fedt på deres forretninger. .Det er der der skal sættes ind og ikke på Lesbos, som er blevet et udstillingsvindue for nød og elendighed.
Kunne nogen forestille sig at DR tog en diskussion med den slemme imam fra Vollsmose om sharialoven kontra demokrati – som emne ? Nej det kan ingen vist forestille sig.
Og til sidst lidt mere om DR.
På DR’s hjemmeside står der : Instruks Kommissionen har samlet skyts til nye spørgsmål til Inger Støjberg. Samlet skyts !! Ingen vaklen på Venstrefløjens TV . En umenneskelig hetz imod Støjberg – det grænser til psykisk tortur. Havde hun begået ulovligheder var hun vel blevet dømt- men der graves og graves for at finde noget der kan fælde hende fordi hun er farlig for venstrefløjen.
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…