Morten Messerschmidt: Så længe regeringen ikke tager det fulde skridt og får Danmark ud konventionerne, duer det ikke

Under Folketingets åbningsdebat i dag var Dansk Folkepartis næstformand, Morten Messerschmidt, ude med riven efter de socialdemokratiske tiltag på udlændingeområdet.

 

Indledningsvis konstaterede Messerschmidt, at:

 

”En af de ting, som vi i Dansk Folkeparti især bemærkede ved statsministerens tale, var den åbne erkendelse af, at udlændingepolitikken er slået fejl. Det håber jeg er blevet hørt, også uden for Folketingssalen her,” lød det fra Messerschmidt, som fortsatte:

 

”Jeg håber, at hr. Mogens Lykketoft har hørt det, jeg håber hr. Poul Nyrup Rasmussen har hørt det, og jeg synes ærlig talt, at de skylder danskerne en undskyldning for med udlændingepolitikken at have ført Danmark dertil, hvor vi er i dag.”

 

”De skal overhovedet ikke opholde sig i Danmark”

Bemærkningerne var rettet til den socialdemokratiske ordfører, Jesper Petersen, og med henvisning til statsminister Mette Frederiksens (S) åbningstale tirsdag, hvor hun ville give bøder på 10.000 kroner for ulovligt ophold på parkeringspladser med videre, fortsatte Morten Messerschmidt:

 

”Der, hvor uenigheden opstår, er, at regeringen gerne vil sørge for, at folk ikke må opholde sig på en parkeringsplads, mens vi vil gerne derhen, hvor de overhovedet ikke skal opholde sig i Danmark. Det, der er sagen, er, at regeringen jo ikke er villig til at tage det fulde skridt,” konstaterede Messerschmidt og fortsatte:

 

”Kommer vi nogen sinde til at se en socialdemokratisk regering tage et opgør med de konventioner, som forhindrer befolkningen i at få den stramme udlændingepolitik, som man ønsker, igennem, sådan at vi kan komme af med typer som Levakovic og alle mulige andre

vanekriminelle, som aldrig nogen sinde burde have været inde i Danmark? Kommer vi nogen sinde derhen, hr. Jesper Petersen?”

 

Det ville Jesper Petersen ikke være med til – tværtimod:

 

”Men at give folk det indtryk, at man sådan fra den ene dag til den anden så bare kan sende alle ud, uanset om de har statsborgerskab eller ej, og at vi politisk bare lige kan fikse det, mener jeg så til gengæld ikke er den rigtige måde at gøre det på,” lød det fra den socialdemokratiske ordfører.

 

Mette Frederiksen i åbningstalen om opholdsforbud:

Det var blandt andet disse bemærkninger fra Mette Frederiksens åbningstale i tirsdags, Morten Messerschmidt henviste til:

 

”Hvis opholdsforbuddet ikke overholdes, er det vores forslag, at straffen skal være tydelig, den skal være konsekvent, og den skal kunne mærkes: første gang en bøde på 10.000 kroner. Og har man gæld til det offentlige. Det kan være ubetalte regninger, fordi man har begået kriminalitet tidligere, så foreslår vi en kontant afregning,” lød det fra Mette Frederiksen, som fortsatte:

 

”Så skal politiet kunne tage dynejakkerne, urene, guldhalskæderne, mobiltelefonerne, eller hvad man ellers måtte have af værdi, og med det samme. Anden gang taler vi 30 dage i fængsel. Vi giver politiet flere muskler, og samtidig sender vi et klart signal til de unge og til deres forældre, en besked, som ikke kan misforstås.”

 

Endelig fastslog Mette Frederiksen, at:

 

”Bandemedlemmerne og andre kriminelle skal have taget deres statussymboler med det samme, vanvidsbilisten skal have taget sin bil. For de statussymboler er dem, der i dag bruges til at rekruttere lillebrødre. Den fødekæde skal vi bryde. Vi vil hellere give lillebroren et fritidsjob end en kriminel storebror at se op til.”

 

Til det er der blot at sige, som DF-formand Kristian Thulesen Dahl også gjorde i en kommentar tirsdag til åbningstalen, at for det første har de unge ikke-vestlige ballademagere 10.000 til at betale en bøde med, og for det andet kører de rundt leasede muskelbiler.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…