15-årig stoppet af mellemøstlige mænd: De tvang ham til at presse penge ud af sin mor – ny modbydelig form for kriminalitet

En 41-årig mor i Tilst ved Aarhus blev onsdag aften bekymret for sin søn. Med god grund, viste det sig. Den 15-årige søn var faldet i kløerne på et par modbydelige mellemøstlige mænd.

 

Lidt i klokken 19 ringede kvinde fra Tilst til sin søn, der ikke var kommet hjem til aftalt tid.

 

Sønnen besvarede opkaldet,men han var tydeligvis ked af det.

 

Pludselig overtog en ukendt mandsstemme telefonen.

 

Han sagde, at kvindes søn havde lavet en bule i bilen, og han ville nu have hende til at betale 5000 kroner.

 

Det endte med at kvinden overførte nogle penge til manden via MobilePay, hvorefter drengen kom løbende hjem.

 

Kvindens 15-årige søn forklarede til politiet, at han var på vej hjem ad Torstilgårdsvej i Tilst.

 

Her blev han tilsyneladende offer for en ny form for modbydelig kriminalitet. Børn og forældrer, der afpresses penge ved hjælp af trusler.

 

Her lagde han mærke til en blå personbil, der var på vej ud fra parkeringspladsen ved lejlighedskomplekset ved nr. 86-90.

 

Han begyndte at løbe over vejen til p-pladsen. Passageren i den blå bil steg ud og løb efter ham og spurgte ”hvad har du gang i?”

 

Kort efter kom også føreren af bilen ud og bad med det samme om 5000 kr. fordi han mente den 15-årige havde lavet en bule i hans bil.

 

De to mænd truede herefter den 15-årige til at gå med hen til et garageanlæg, hvor de tog hans taske og hans telefon, hvorefter de bad ham ringe til hans mor, så hun kunne betale de 5000 kroner.

 

Da pengene var blevet overført fik den 15-årige besked på at gå i modsatte retning af de to personer, hvorefter han løb hjem.

 

Han beskriver de to personer som:

  • Mænd
  • Mellemøstlige af udseende
  • 20-30 år gamle
  • Almindelig af bygning
  • Den ene bar solbriller, den anden havde en tatovering på den ene arm
  • De kørte i en blå personbil

Østjyllands Politi efterforsker sagen og er i gang med at finde frem til, hvem der har modtaget pengene. Politiet vil gerne høre fra eventuelle vidner, der kan have set de to mænd og drengen i området ved Torstilgårdsvej i Tilst onsdag aften ved 18.30-tiden. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

https://politi.dk/oestjyllands-politi/doegnrapporter/doegnrapport-fra-oestjyllands-politi-torsdag-den-3-september-2020/2020/09/03

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…