Jeg har læst Koranen, og det er heftige sager: Manden er kvindens værge og kvinden er dermed umyndiggjort

I nedenstående video gennemgår jeg islams syn på kvinder. Det er heftige sager. Jeg sammenligner også islams kvindesyn med kristendommens kvindesyn, fordi flere påstår at kristendommen har et lige så forkvaklet syn på kvinder, som islam har, hvilket er en absurd påstand.

 

I islam siger Muhammed at utro kvinder SKAL STENES IHJEL, hvilket er beskrevet i haditherne (læs: Sahih al-Bukhari Bog 86 – 55), mens Jesus Kristus i Det Nye Testamente (Johannesevangeliet – kap 8) gør det KLART, at stening IKKE kan praktiseres i kristendommen. I kristendommen er mænd og kvinder lige for Gud. Mænd og kvinder har forskellige roller i kristendommen, men vi er lige meget værd.

 

Det forholder sig anderledes i islam. I koranen (sura 4,34) fremgår det at manden er kvindens værge, hvilket umyndiggør kvinden. Læg dertil, at den såkaldte profet, Muhammed, fuldt ud accepterede kvindelige sexslaver, flerkoneri og altså stening af kvinder (han accepterede iøvrigt også stening af homoseksuelle.

 

I adskillige sura’er i koranen befaler Allah muslimerne at følge og adlyde Muhammed, en mand som også fuldt ud accepterede barnebrude. Det står bl.a. i sura 3 – vers 32, sura 3 – vers 132, sura 8 – vers 20, i sura 8 – vers 46, i sura 24 – vers 54, at muslimer SKAL følge Muhammed.

 

Og Muhammed havde faktisk selv en barnebrud, som han ifølge haditherne (læs: Sahih Muslim Bog 4 – 2127) slog/skubbede til. Er det et eksempel til efterlevelse? Nej, det er tværtimod et eksempel til skræk og advarsel! Men hvad så med Jesus? Havde Jesus en barnebrud? Nej. Dyrkede Jesus flerkoneri? Nej, nej og atter nej.

 

Islams profet Muhammed lover også islamiske jihad krigere kvindelige sexslaver. Det ser vi også i dag hos Islamisk Stat.

 

Jeg håber, at I vil se og dele videoen.

 

Muhammed er ikke et eksempel til efterlevelse. Muhammed er et skrækeksempel.

https://www.facebook.com/1604502423155684/videos/3424459000939598/

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…