Video: “Muhammed var en hvid mand, der havde sorte slaver”

Martin Henriksen

Martin Henriksen, som bl.a. sidder i Dansk Folkepartis hovedbestyrelse, har produceret videoen nedenfor. I den påviser han, at den muslimske profet Muhammed var en hvid mand, som holdte sorte slaver.

 

Henriksen skriver i forbindelse med opslaget på sin Facebook-side;

“Vidste I, at den muslimske profet Muhammed var en hvid mand med sorte slaver? Racismedebatten fylder meget i disse dage og uger. Derfor har jeg besluttet mig for at se nærmere på racisme i Islam. Og det er spændende sager…

Så hvem er egentlig racisten her, tillader jeg mig at spørge? Ja, svaret er vist oplagt. I hadith-samlingen Sahih al-Bukhari (Vol. 1, Book 3, Hadith 63) beskrives det hvor hvid Muhammed faktisk er. Der er faktisk en del hadither, hvor Muhammed beskrives som en meget, meget hvid mand.

Man kan iøvrigt også finde stortset den samme beskrivelse i Sunan Abi Dawud. I hadith-samlingen Sunan Ibn Majah (Vol. 4, Book 24, Hadith 2869) beskrives det, hvordan Muhammed handler med sorte slaver. Mange hadither omhandler iøvrigt muslimernes omgang med slaver.

I er naturligvis velkomne til selv at undersøge det. Det vil jeg faktisk opfordre til, at I gør. Jeg håber, at I vil se og dele videoen “

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…