Mand overfaldet på station af fem ‘unge’, der slog hans tænder løse med knojern – de bliver ikke udvist

Retten i Glostrup har her til eftermiddag idømt fem unge mænd mellem 10 måneders og halvandet års fængsel. Samtidig har to fået advarsel om udvisning.

 

Overfaldet skete på Brøndby strand Station, der ligger ved den store indvandrerghetto Brøndby Strand i en af de kommuner, der har flest indbyggere med indvandrerbaggrund.

 

De fem unge mænd, som er mellem 16 og 20 år, var tiltalt for i oktober 2019, at have overfaldet en mand på Brøndby Strand Station.

 

I forbindelse med overfaldet, blev manden udsat for legemesangreb af særlig rå, brutal eller farlig karakter, hvor der blev brugt en knojernlignende genstand, hvilket medførte at manden brækkede næsen og kæben samt fik slået flere tænder løs. Offeret blev filmet under dele af overfaldet og fik røvet mobiltelefon, nøgler samt diverse kreditkort.

Meningsløst overfald

De fem unge mænd blev dømt i henhold til anklageskriftet og det vækker tilfredshed hos anklagemyndigheden:

 

”Jeg er tilfreds med at alle tiltalte blev dømt for dette meningsløse overfald. Straffens længde afspejler at dette ikke er en adfærd vi vil acceptere,” siger anklager Mie Vang.

 

Flere af de unge mænd var samtidig tiltalt for afpresning, indbrud samt våbenlove og lov om euforiserende stoffer. Også her blev der fældet dom.

 

Alle fem personer blev anholdt i november måned på baggrund af politiets efterforskning, og har siddet varetægtsfængslet indtil dommen blev afsagt i dag. To af de unge mænd ankede med det samme og tre udbad sig betænkningstid.

 

Det er utroligt, at de kun får en advarsel om udvisning efter en dom for rå og modbydelig vold. De burde udvises på stedet.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…