Man har vist glemt, at muslimerne gennem flere århundreder har holdt mange hvide slaver

Det er skam synd for de sorte, at der tidligere har været sorte slaver – men det er nu også synd for os hvide, at osmannerne dvs muslimerne har holdt hvide slaver!

 

For tiden fokuseres der på, at de sorte er blevet udnyttet til slaveri – men dét at være slaveejer har ikke kun været forbeholdt den hvide mand – for gennem flere århundreder har mange muslimer holdt hvide slaver og slavinder!

 

Det er interessant at erindre sig, at den arabiske og tyrkiske slavehandel, gik to veje: Dels fra tropisk Afrika gennem Sahara, og dels ad søvejen fra europæiske kyster.

 

Man taler om, at Englands og Danmarks rigdom stammer fra 16-, 17,- og det 18-hundred-tallet. På samme vis stammer en stor del af Osmannerrigets rigdomme fra handel med slaver! Så sent som i 1908 var der et slavemarked i Istanbul, hvor man kunne anskaffe sig en hvid slave. Man har da også læst om, at der endnu i vore dage er en del haremmer, hvor man holder mange smukke hvide kvinder i fangenskab.

 

Tyrkiske skibe hærgede middelhavet i 1500 – og i 1600 tallet, og landsbyen Baltimore i Irland blev i 1631 tømt for hvide indbyggere af tyrkiske slavehandlere.

 

I romanen “BARBARA” af Jørgen Franz Jakobsen, fortælles det at indbyggerne i en bygd på Færøerne i 1700 tallet, måtte flygte op i fjeldet – ved synet af en fransk flådeafdeling – for at undgå slaveri – idet de troede at det var tyrkere !

 

Måske skulle de sorte hellere rette deres vrede imod muslimerne, for i flg. professor Robert O. Collins fra University of California – anslog han i 2017, at henved 12 millioner sorte afrikanere havnede i kløerne på arabiske og tyrkiske slavehandlere.

 

Til sammenligning anslår historikeren Robert Davis fra Ohio State University i en artikel i Kristeligt Dagblad samme år, at mellem 1 og 1, 25 millioner hvide europæere også endte på arabiske og tyrkiske slavemarkeder.

 

Interessant er det at Saudiarabien først afskaffede slaveriet i 1968. Nu venter vi , der er så uheldige at være af den hvide race på, at få en undskyldning fra Tyrkiet og de arabiske lande.

 

Det vedhæftede foto viser en sort slavehandler fra Zanzibar der drev et omfattende slave-handels-netværk, og som kendte de meget berømte opdagelsesrejsende – dr. Livingstone og Henry Morton Stanley.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…