Macron går til angreb på medierne: De hjælper islamistiske terrorister

Foto fra https://www.facebook.com/EmmanuelMacron/videos/727601687882440

En skolelærer fik hovedet skåret af som straf for, at han viste tegninger af profeten Mohammed.

 

Det gjorde han i kølvandet på satiremagasinet Charlie Hebdos offentliggørelse af tegninger af Muhammed. Det skete i forbindelse med retssagen i forbindelse med terroren mod Charlie Hebdo for fem år siden.

 

Det udløste en voldsom kritik fra præsident Emmauel Macron vendt mod islamister. Marcron krævede blandt andet skærpet grænsekontrol.

 

Offentliggørelsen af tegningerne og Macrons kritik udløste overalt i den muslimske verden store demonstrationer vendt direkte mod Macron og mod Frankrigs holdning til ytringsfriheden.

 

Derefter skete endnu en modbydelig terrorhandling i Nice, hvor fire mennesker blev dræbt af en terrorist fra Tunesien. Vendt mod Frankrig og Macron.

 

Det udløste en enorm mediedækning overalt i verden. Forståelig nok.

 

Men vinklen? Den var helt katastrofal. Det siger Macron i et interview med New York Times. Her går han til frontalangreb på de politisk korrekte venstreorienterede medier, som Den korte Avis har kaldt Journalistisk Venstreparti.

 

Efter terrorangrebet for fem år siden fik Frankrig massiv opbakning i de fleste lande, siger Emmanuel Macron.

 

Men det er nu vendt på hovedet.

 

I dag hjælper medierne med at “legitimere” muslimske terrorhandlinger ved at fremstille Frankrig som et “islamofobisk” og “racistisk” land, siger den franske præsident Emmanuel Macron.

 

– Så når jeg ser flere aviser, som jeg tror kommer fra lande, der deler vores værdier … når jeg ser dem legitimere denne vold og siger, at det grundlæggende problem er, at Frankrig er racistisk og islamofobisk, så siger jeg, at de grundlæggende principper er gået tabt, fortsætter præsidenten ifølge AFP.

 

Kommentaren kommer efter, at vestlige medier kritiserede skildringen af ​​terroristerne bag de nylige muslimske terrorangreb i Frankrig.

 

“Hvorfor tilskynder Frankrig vrede i den muslimske verden?” spurgte nyhedsbureauet AP for eksempel i et stærkt kritiseret Twitter-indlæg, som derefter blev slettet. AP nævnte som en forklaring Frankrigs “brutale koloniale fortid”, og at Macron selv “ses som ufølsom over for den muslimske tro”.

 

Lignende formuleringer bruges også i Sverige af for eksempel SVT, hvis venstreorienterede journalist Christian Catomeris forklarede, at den franske lærer Samuel Paty havde “provokeret” hans halshugning ved at vise billeder af Muhammad.

 

Situationen i Frankrig er særdeles kritisk.

 

Frankrigs tidligere forsvarschef advarede for nylig om risiko for borgerkrig.

 

Og nu er præsident Macron øjensynligt også blevet bange for islamisternes voksende magt og islamiseringen af Frankrig.

 

Derfor angriber han medierne. Med deres snak om racisme og islamofobi svækker de befolkningens forståelse for hvor galt det står til.

https://www.facebook.com/EmmanuelMacron/videos/727601687882440

https://www.friatider.se/macron-medias-prat-om-islamofobi-och-rasism-legitimerar-terrordaden

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…