Lær det nye dyr i multurkulturalismens kedelige åbenbaring at kende: Fornedringskriminalitet

Arkivfoto fra en helt anden sammenhæng

Af Kirsten Damgaard, psykolog og sexolog

 

Tisset i munden.  Tvunget til at tage alt tøj af. Kysse gerningsmandens fødder. Sluge cigaretskod.Og det hele filmet og lagt på sociale medier

 

Lær det nye dyr i multurkulturalismens kedelige åbenbaring at kende: Fornedringskriminalitet.

 

Indvandrerdrenge passer mere eller mindre tilfældige ofre op og ydmyger dem groft.

 

I Sverige i Solna i august 2020 blev ofrene både torteret og voldtaget, samt søgt levende begravet. Disse kriminelle fænomener – hadforbrydelser – sker i flere og flere europæiske lande og ofrene er gerne unge mænd fra værtsbefolkningen.

 

I Frankrig kører der en lille krig mod kvinder fra tilvandrede muslimers side: kvinder bør ikke gå i korte nederdele og kjoler. Gør de det, så vanker der skældsord og lussinger. I start 1980’erne observerede jeg et par gange ganske unge danske kvinder blive overgramset af indvandrere, mens de fx var på vej over en fodgængerovergang. Så nej, fænomenet er ikke nyt, det er bare blevet værre. På arabisk kaldes det “helvedes cirkel” når en kvinde omringes af mænd, der fornedrer hende med seksuelle korporlige ydmygelser. De fleste husker den seksuelle vold fra nytåret i Køln for nogle år siden, og før da på Tahrir-pladsen i Cairo. I Mellemøsten og andre muslimske lande har flertallet af kvinderne hidtil ikke orket tale om det. For “sådan er det bare” og så må man hentes af en mand fra familien, eller tage en lyserød taxi med kvindelig chaufør.

 

Fornedringen af Europas  unge sønner ligner til forveksling de gerninger, der blev begået mod tilfangetagne israelske soldater under krige mod palæstinensere. Det er beskrevet i den danske presse som fx Ugens Rapport i 1970’erne ( pga covid-19 krise kan nøjagtig henvisning ikke fremfindes pt, desværre). Nogle israelske soldater endte også op med egne testikler i munden … Berlingske og Weekendavisen har skrevet om fornedringskriminalitet på vore breddegrader i 2020.

 

Danske drenge fortæller om møder med indvandrer-gæng i tog og på øde veje, at  det gælder om at indtage en ydmyg attitude fra starten.Vise de fremmede at de har overtaget. Alt imens de stjæler ens telefon, dyre jakke og hvad øvrigt deres behov for øjeblikkelig behovstilfredsstillelse har øje for. Måske rager de også lidt på din kæreste … Modstand giver blot længere tid på skadestuen bagefter.

 

Ord som forråelse og magtdemonstration  svirrer i den svenske presse. Der er også faldet domme i Danmark over “svenskere” der har ført deres bandekonflikter  hertil.

 

læs mere i artiklen “Villighed til vold” af psykolog Kirsten Damgaard  www.respublica.dk.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…