Kriminelle indvandrerklaner gør, hvad der passer dem – klanleder brølede til betjent: ”Hold din kæft – du lægger dig ud med djævelen selv!”

Modelfoto fra Tyskland/Skærmprint

De europæiske lande har stadig sværere ved at styre den omfattende og brutale kriminalitet, som trives i indvandrermiljøer.

 

Tyskland terroriseres således af store kriminelle indvandrerklaner, der er involverede i et hav af forbrydelser – fra indbrud, over mord til pengeafpresning.

 

I Berlins kriminelle underverden spiller Remmo-klanen en central rolle (navnet staves undertiden også Rammo). Den styres af en arabisk storfamilie, der kommer fra Libanon. Klanen har mindst 500 medlemmer. Dens nuværende overhoved er den 52-årige Issa Remmo.

 

Han gør stort set, hvad der passer ham i forhold til den tyske ordensmagt. Det undergraver retssamfundet, og det koster de tyske skatteydere mange penge. I hans strafferegister figurerer 21 sager – og så er der alle de sager, som aldrig kommer for retten. Flere af dem er meget alvorlige.

 

I november blev Issa Remmo bare væk fra en retssag mod ham. Det fik han bøder for, men hans advokat klagede over bøderne, så sagen må igennem en ny omgang i retten.

 

“Der sker os jo alligevel ikke noget”

Sagen startede, da en politipatrulje opdagede en Audi, der kørte helt vildt i det indre Berlin. Med stort besvær fik betjentene standset bilen.

 

Det viste sig, at chaufføren var én af Issa Remmos sønner. Klanchefen sad selv på passagersædet.

 

Betjentene steg ud med pistolerne fremme. En betjent, der omtales som Mehmed E., sagde, at Issa Remmo skulle holde sine hænder frem, så de kunne ses – for at sikre sig, at han ikke sad med et våben.

 

Det fik klanlederen til at gå fuldstændig amok. Han brølede til betjenten: ”Hold mund! Hold din kæft! Du lægger dig ud med djævelen selv!” Klanlederens søn fulgte trop og kaldte på arabisk betjenten for ”din søn af en luder”. Så blev betjenten truet.

 

Issa Remmo gjorde sit budskab endnu tydeligere over for betjentene: ”I må have respekt for klan-chefen.” Derefter hånede han dem ifølge anklageskriftet med ordene: ”Hvad vil I gøre? Der sker os jo alligevel ikke noget.”

 

Så ændrede klanlederen pludselig taktik. Han påstod, at betjenten lugtede af alkohol. Betjenten tog på stedet en alkoholtest, der viste 0,0 promille.

 

I stedet forsøgte Issa Remmo så at true betjenten, som han så ofte gør. Men heller ikke det havde den ønskede effekt.

 

Advokat: Min klient lider af “fængselsfølsomhed”

I juli sidste år demonstrerede Issa Remmo også sin totale foragt for retssystemet. Hans søn stod anklaget for mord med krav om en streng straf, men han endte med at blive frikendt på grund af manglende beviser.

 

Issa Remmo reagerede helt ustyrligt.

 

Han smed sig på gulvet og råbte: ”Jeg kysser Tysklands jord!”. Derefter truede han anklageren: ”Hr. statsadvokat, jeg kender dem – og alle, der arbejder hos Dem – jeg ved nøjagtig, hvem der stod bag det her!”

 

Remmo-klanen menes at have ansvaret for nogle af de seneste års mest opsigtsvækkende forbrydelser i Tyskland. Således det meget omtalte indbrud i Bode-museet i Berlin, hvor en 100 kg tung guldmønt til en værdi af knap 4 mio. euro blev stjålet.

 

Flere af klanens medlemmer, nogle ganske unge, kom for retten i den sag. Forsvareren plæderede for frifindelse. Samtidig argumenterede han for, at en af de unge Remmo’er ikke burde varetægtsfængsles.

 

Ifølge advokaten var han under psykiatrisk behandling. Han led af ”fængselsfølsomhed”, som det så smukt blev kaldt – det vil sige, at han psykisk ikke kunne tåle at sidde i fængsel!

 

Har smidt sine papirer væk og kan ikke udvises

Der er nu ellers absolut ikke noget frygtsomt eller ydmygt over den familie. Issa Remmo viser med stolthed en stor tatovering på sit bryst frem. En tysk ørn, der rammes ind af det berømte citat fra John F. Kennedys tale i Berlin: ”Ich bin in Berliner”.

 

Se foto her:

http://https://p5.focus.de/img/fotos/origs9852312/367117175-w630-h445-o-q75-p5/gettyimages-1032689414.jpg

 

Sådan gør en mand, der føler sig stor og mægtig i det tyske samfund og gerne vil demonstrere det.

 

Ifølge myndighederne i Berlin er Issa Rammo født byen Mar Eljas i Libanon. Alligevel står han opført i folkeregisteret som ”statsløs”.

 

Det er, fordi han har gjort, hvad mange illegale migranter gør for at snyde sig til en opholdstilladelse: Han har smidt sine papirer væk. Eller som han siger: Han har ”mistet” sine papirer.

 

Så den storkriminelle klanleder Issa Remmo og hans omfattende forbryderfamilie har fået lov til at blive i Tyskland.

 

Situationen er ude af kontrol

Tyskland er uden sammenligning det europæiske land, der har modtaget flest ikke-vestlige migranter. Det skyldes især to ting:

 

Migranterne ønsker at få del i den tyske velstand.

 

Samtidig har de haft nemt ved at få adgang på grund af forbundskansler Angela Merkels svage og politisk korrekte udlændingepolitik.

 

Selv de migranter, der bliver afvist af de tyske myndigheder, finder i vidt omfang illegale muligheder for at komme ind i landet. Og skulle de blive smidt ud, vender en betydelig del tilbage ad nye veje.

 

På det seneste er Tyskland dog begyndt at stramme lidt op. Det skete, efter at en anden klanleder, Ibrahim Miri, blev udvist – hvorefter han bare spadserede tilbage over grænsen igen.

 

Den ikke-vestlige befolkningsandel vokser dramatisk i Tyskland. Det samme gør den kriminalitet, der styres af de stærke indvandrerklaner.

 

Politiet gør en stor indsats. Men det kan ikke forhindre, at situationen bevæger sig ud af kontrol.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…