Kriminelle indvandrerbander tager magten i flere og flere europæiske byområder – politichef kommer med uhyggelig forklaring

Skærmprint fra video hvor indvandrerbande truer politiet

Kriminelle storfamilier med indvandrerbaggrund sætter sig mere og mere på magten i centrale byområder i Tyskland.

 

De er organiseret i omfattende, svært bevæbnede klaner, som i nogle tilfælde har adskillige tusind medlemmer. Den Korte Avis har løbende berettet om disse klaners magt og brutale metoder.

 

I Frankrig bliver magten over kæmpestore ghettoområder overtaget af en blanding af kriminelle bander og islamister. For nylig blev landet ramt af chok, da en tjetjensk islamist skar halsen over på skolelæreren Samuel Paty, fordi han havde vist Muhammed-tegningerne i sin undervisning.

 

I Sverige har dette år allerede budt på flere skuddrab end hele sidste år. Foreløbig er 43 personer blevet dræbt ved skud.

 

Linda H Staaf, der er chef for det svenske politis efterretningsenhed, påpeger over for Sveriges Radio, at en stor del af disse drab er forbundet med den organiserede kriminalitet hos indvandrerbander.

 

Drabene begås typisk i såkaldte udsatte områder, dvs. ghettoområder med en massiv overrepræsentation af ikke-vestlige indvandrere.

 

De har taget deres voldskultur med fra Mellemøsten

Disse indvandrermiljøer har taget deres voldskultur fra Mellemøsten og andre områder med til de europæiske lande, der har ladet dem strømme ind.

 

Deres voldsmentalitet er ikke noget, der først har indfundet sig, efter at de er kommet til Europa. Tværtimod har en stor del af familierne været involveret i stærkt voldelige kriminelle kampe i hjemlandet.

 

De kriminelle klaner, som tager mere og mere magt i tyske byer, har været lige så voldelige i deres arabiske hjemlande. Her har de bekriget hinanden og myndighederne med samme skånselsløse metoder, som de nu bruger i Europa. Det samme gælder banderne i Sverige.

 

Også danske indvandrerbander har rødder i en voldstradition i hjemlandet, som de nu bygger videre på her i landet.

 

Det er vores egen skyld, kan Berlingske fortælle os

Det er således fuldkommen absurd at fremstille disse hæmningsløse voldskriminelle som bløde mænd, der desværre er blevet voldelige i skuffelse over, at vi i Danmark, Sverige, Tyskland og Frankrig ikke er søde nok ved dem.

 

Men det er ikke desto dette billede, som politisk korrekte eksperter og journalister forsøger at prakke os på i danske medier.

 

Et eksempel på denne absurde ’offer-journalistik’ kunne man læse i Berlingske lørdag i en artikel under overskriften: ”Unge mænd med ikkevestlig baggrund fylder i kriminalitetsstatistikkerne. Men hvorfor?”

 

Ja, hvorfor mon? Artiklen er én lang opremsning af årsager, der henviser til, at det i den grad er vores skyld. Formuleret af såkaldte eksperter, der har alle de meninger, som nu engang trives blandt politisk korrekte, overvejende venstreorienterede akademikere.

 

De stakkels unge indvandrere. Forældrene er kommet til Danmark som uskyldsrene lam, men så har vi danskere ikke været ”inkluderende” nok over for dem – som det hedder på venstreorienteret akademikerdansk. På den måde har vi gjort dem voldelige.

 

Vi kender den sang fra De Radikale og Enhedslisten

Artiklen er kemisk renset for afdækning af den stærke voldskultur, som familierne bringer med sig fra hjemlandet. En voldskultur, der i øvrigt slår kraftigt igennem i de opdragelsesmetoder, som børnene udsættes for.

 

I deres uendelige visdom har danske politikere åbnet for en masseindvandring fra nogle af de dårligst fungerende og mest voldelige samfund i verden.

 

Men i Berlingskes fremstilling bliver almindelige danskere gjort til ’skurkene’. Det er ikke de voldskriminelle indvandrere, der mangler indlevelse (empati) i forhold til deres medmennesker. Det er danskerne.

 

Vi kender den sang fra De Radikale og Enhedslisten. Men den lyder altså også i Berlingskes fuldstændig kritikløse gengivelse af de politisk korrekte ’eksperter’.

 

Det er helt absurd at høre disse politisk korrekte udlægninger, når man ser, hvad der rent faktisk foregår i Tyskland, Frankrig, Sverige – og Danmark.

 

Det normale samfund har efterladt et tomrum, som bander fylder ud

Skuddene brager i de svenske gader, når banderne kæmper om, hvem der skal have kontrollen med bestemte bydele. Som sagt er der allerede nu flere skuddræbte, end der var hele sidste år.

 

Linda H Staaf, der altså er chef for det svenske politis efterretningsenhed, giver en uhyggelig forklaring på, hvad der sker:

 

Hun taler om indvandrerbanders organiserede kriminalitet i de såkaldt udsatte områder. Banderne er i høj grad blevet de reelle magthavere i disse områder.

 

Disse brutale bander har, ifølge Staaf, fået lettere og lettere spil. Årsagen er i høj grad, at de normale fredelige samfundsaktører har trukket sig mere og mere ud af disse områder.

 

Det gælder således butikker og andre erhvervsdrivende. Det gælder myndigheder, der trækker kontorer og personale væk fra voldszonerne. Og det gælder politifolk, der i stigende grad er nødt til at trække sig, når det brager løs.

 

Beboerne er blevet overladt til deres egen skæbne, lyder det fra politichefen. De normale samfundsaktører har trukket sig og efterladt et tomrum, som banderne udfylder. Uhyggeligt.

 

Man har gjort alt det politisk korrekte, og så …

Foreløbig er 43 personer i år dræbt af skydevåben. Og det kan nå at blive flere endnu inden året er omme – måske slår man den gamle rekord fra 2018 på 43 skuddrab.

 

43 på et år! Skud, der pifter i gaderne! I Sverige – lige ovre på den anden side af Øresund!

 

I et land, hvor man har gjort alt, hvad Berlingskes ’eksperter’ siger. Man har ladet indvandrere fra den muslimske verden komme ind i kæmpetal. Man har nurset dem og talt politisk korrekt til dem. Og dette er så resultatet.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…