Velkommen til multikulturelle København: Muligvis afrikansk udseende mand gik målbevidst ind i kiosk og skød den ansatte i benet

Den mand, der søndag nat ved to-tiden gik ind i kiosken Shop N Play, vidste hvad han ville.

 

Og han kom ikke for at købe cigaretter.

 

Tværtimod gik han målrettet om bag disken, og skød den ansatte to gange i benet og flygtede derpå.

 

”Han kommer ind i forretningen, går direkte om bag disken og afgiver skud mod en ansat, som bliver ramt i benet. Derefter stikker han af fra stedet,” fortalte vagtchef Henrik Brix om episoden, der blev anmeldt klokken 01.53.

 

Kiosken ligger på hjørnet af Rosenørns Allé og H.C, Ørstedsvej i København. Det skriver ritzau søndag.

 

Flygtede fra stedet på mørk eller sort cykel – muligvis afrikaner

Gerningsmanden kom kørende på en mørk eller sort cykel med rødlig saddel til kiosken og flygtede efter skyderiet på cyklen i ukendt retning.

 

Det 44-årige offer blev bragt til sygehuset.

 

”Han var i livsfare, men nu er hans tilstand stabil,” fortæller den centrale efterforskningsleder ved Københavns Politi, Kirstine Mathiesen, søndag formiddag.

 

Hun kan ikke sige noget om motivet til skyderiet.

 

Gerningsmanden beskrives som omkring 160 centimeter høj og spinkel af bygning og muligvis af afrikansk afstamning. Det skriver lokalavisen

 

Han var iført en sort dunjakke med hætte og et hvidt logo på venstre bryst. Underansigtet var dækket af et hvidt eller lyst mundbind, og han havde sorte handsker på. Desuden havde han enten trukket jakkens hætte op eller en sort hue på hovedet.

 

Opdateret 16.20 …

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…