‘Jeg så ham stikke kvinde i nakken’ – “multikulturel” nat i Birmingham med én dræbt og syv sårede

Opdateret 9.00 …

En 27-årig mand er blevet arresteret mistænkt for drab og drabsforsøg.

 

Det skete efter en mand var blevet efterlyst.

 

West Midlands Police offentliggjorde billeder og videoer fra et overvågningskamera, der viser en mistænkt efter de brutale knivangreb i Birmingham.

 

Anholdelsen sker efter en rædselsnat i den engelske storby.

 

En knivmand dræbte én og sårede syv – to er i livsfare.

 

Baggrunden for den blodige handling søndag aften er stadig uklar. Efterforskerne antager i øjeblikket ikke en terroristbaggrund, men udelukker ikke muligheden for, at det var en hadforbrydelse, ifølge en erklæring.

 

Området, hvor angrebene fandt sted, er et populært område for homoseksuelle med mange natklubber og klubbarer, rapporterer britiske medier.

 

En barejer var vidne til et angreb på en ung kvinde: ”Han stak kvinden i halsen flere gange, og hun begyndte at skrige. Derefter gik manden bare langsomt væk. Jeg havde forventet, at han løb væk, men han havde ikke travlt. Han virkede ikke forvirret eller noget.

 

Politiet tror ikke det er terror. Men øjenvidne taler om sammenstød mellem forskelle etniske grupper.

 

Ifølge øjenvidner kunne det have været et sammenstød mellem to grupper af unge. Cara Curran fortalte BBC søndag, at hun havde hørt ”racemæssige anklager” . Hun kaldte det en “multikulturel nat”. ”Jeg har arbejdet i området i to år og har set mange slagsmål, men jeg har aldrig set noget som det, der skete i aften,” sagde kvinden.

 

Kort før havde en lignende hændelse fundet sted i London. Fem mennesker blev stukket i den sydøstlige del af den britiske hovedstad. Et af ofrene siges at være i en livstruende tilstand. Ifølge Scotland Yard blev fem personer arresteret.

Kilder:

https://www.bbc.com/news/uk-england-birmingham-54045143

https://www.krone.at/2225043

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…